Ημερομηνία Κυρ Σεπ 15, 2019 3:00 pm
 Σελίδα 1 από 1 [ 8 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 21, 2007 11:52 pm 
Συντονιστής

Εγγραφη: Πέμ Δεκ 20, 2007 11:01 pm
Δημοσ.: 1
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Τεχνικών ΗΜΜΕ
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
20-12- 2007
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ένα μήνα, σχεδόν, μετά το έκτακτο εκλογικό συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ και ενώ τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και οξύνονται , το προεδρείο δεν έχει συγκροτηθεί με ευθύνη της ίδιας παράταξης που μόλις λίγο πριν καταψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Συνεδρίου. Έχει συγκαλέσει το ΔΣ, ΜΟΛΙΣ 2 φορές σε όλο αυτό το διάστημα και επιμένει – θρασύτατα - να απαιτεί την πρώτη ευθύνη, εκείνης του προέδρου, για να συνεχίσει το συνδιοικητικό και εργοδοτικό της έργο!
Σε αυτή την απαίτηση έχει όπως πάντα συμπαραστάτες την ΔΑΚΕ που απροκάλυπτα ζητά την θέση του α΄ αντιπρόεδρου αλλά και την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΠΕΡΤ - η οποία ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑ, τάχα στο αντιπροσωπευτικό – αναλογικό προεδρείο, στην ουσία όμως δίνει τον πρόεδρο στην παράταξη που έχει καταδικαστεί για τον τρόπο συνδικαλιστικής πρακτικής και δράσης!! ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ από την Αγωνιστική Ποσπερτ, όπως αξιοσημείωτα είναι και όσα προηγήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο αυτό, που συγκροτήθηκε αυστηρά μόνο από εργαζόμενους στα ιδιωτικά ΗΜΜΕ, στο οποίο αρνήθηκαν, δηλαδή, κατηγορηματικά κάθε συμμετοχή υποψηφίου από την ΕΡΤ(!) Οι ηγέτες αυτού του ψηφοδελτίου ισχυρίστηκαν ότι αυτό το ψηφοδέλτιο είναι του ΠΑΜΕ και σε αυτή τη λογική συνάδελφοι της ΕΣΚ- ΕΡΤ το υποστήριξαν και δεν ψήφισαν το ψηφοδέλτιο μας. Θεωρούμε ότι αυτός ήταν ο λόγος, διότι δεν είχαν αντιπαρατεθεί μέχρι τώρα με τις θέσεις και τη δράση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, στο ψηφοδέλτιο της οποίας συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών & Τεχνικών Ε.Ρ.Τ.
Υπάρχει λύση ;
ΦΥΣΙΚΑ: Η συγκρότηση ενός προεδρείου που θα αφήνει απέξω όσους ευθύνονται (ηγεσίες ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) για την αρνητική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους, αλλά εξαρτάται από την αλλαγή στάσης της Αγωνιστικής Ποσπερτ. Δεν ξέρουμε αν είναι θέση του ΠΑΜΕ να στηρίξει τους υπαίτιους - και δεν θέλουμε να το πιστεύουμε - ή εκείνων των συναδέλφων των ιδιωτικών καναλιών που συμμετείχαν στο συντεχνιακό ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ! Πιστεύουμε όμως ότι πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους άμεσα γιατί οι αντεργατικές πολιτικές και οι εργοδοτικές επιθέσεις προχωρούν ακάθεκτες.
Διαφορετικά τη λύση πρέπει να δώσει ένα νέο εκλογικό συνέδριο στο οποίο οι σύνεδροι θα είναι εκείνοι, που εκτιμώντας το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν αυτές οι παρατάξεις την Ομοσπονδία, θα δώσουν μια προοδευτική ταξική λύση!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΜΜΕ


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 22, 2007 2:48 am 
Συντονιστής

Εγγραφη: Παρ Δεκ 08, 2006 1:10 pm
Δημοσ.: 26
Η αγωνιστική ποσπερτ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και ούτε διαφημίστηκε σαν ψηφοδέλτιο του πάμε γιατί θα είχαμε οι περισσότεροι αντίρρηση. Αυτό που ζητάμε είναι η εκπροσώπηση στο προεδρείο της ποσπερτ να είναι από όλες της παρατάξεις άρα και από τους τεχνικούς της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν μπορώ να βρω κάτι το ύποπτο εδώ. Η δακε η οποία αναφέρεται εδώ επωφελήθηκε της δικής σας παρουσίας σε ψηφοδέλτιο που πήρε μόλις 5 ψήφους και έβγαλε για πρώτη φορά 2 μέλη στο Δ.Σ. της ποσπερτ οσους και η αγωνιστική ποσπερτ που για 1 ψήφο θα έβγαζε 3 και η δακε 1. Η αγωνιστική ποσπερτ ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανέναν από την ερτ να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της. Για την ακρίβεια μάλιστα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυρίας φραγκιαδακη να συνεργαστούμε αλλά ήθελαν να μην βάλουμε μέλη των σωματείων μας μπροστά αλλά την εν λόγο κύρια έχοντας εμείς 18 ψήφους και η κυρία αυτή 5 ψήφους όπως καταλαβαίνει ο κείνος νους δεν μπορείς να βγάζεις έξω ανθρώπους από το σωματείο σου και να βάζεις να σε εκπροσωπεί κάποιος άλλος. Πιστεύω ότι μπορούμε να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα του σωματείου καλύτερα από κάποιον που δεν είναι μέσα σε αυτό. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 22, 2007 6:51 pm 
Συντονιστής

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 22, 2007 6:41 pm
Δημοσ.: 7
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ (Α ΠΟΣΠΕΡΤ)

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,
Η παράταξή μας πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις, αισθάνεται την υποχρέωση να σας ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν στην πρώτη σύγκλιση του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με μόνο θέμα την συγκρότησή του.

Αδιαφορώντας για τα αξιώματα, την στιγμή που κανέναν ρόλο δεν παίζουν όταν διαμορφώνονται αγωνιστικές πλειοψηφίες, υποβάλαμε την πρότασή μας που ήταν ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

Πιστεύουμε ότι αυτή ήταν και η εντολή του εκλογικού σώματος από την στιγμή που δεν έδωσε σε καμιά παράταξη την απόλυτη πλειοψηφία.

Ενώ, κατ΄ αρχήν, όλοι συμφώνησαν με την πρότασή μας, εν τούτοις η συζήτηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο όταν, εκ μέρους των παρατάξεων ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, κατατέθηκε έγγραφο που έλεγε ότι οι δύο (2) παρατάξεις συνενώνονται σε μία (1).

Με δεδομένο ότι στις εκλογές από τα ψηφοδέλτια των δύο αυτών παρατάξεων εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο έξι (6) μέλη του συνολικά, (τρία (3) από την κάθε παράταξη), προτάθηκε ο ισχυρισμός ότι είναι πλέον η πρώτη σε δύναμη παράταξη.

Ο ισχυρισμός αυτός αμφισβητήθηκε έντονα, κυρίως από την ΠΑΣΚΕ – ΕΡΤ, από την ΔΑΚΕ – ΕΡΤ και από έναν σύμβουλο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που έλεγαν ότι πρώτη δύναμη είναι η ΠΑΣΚΕ – ΕΡΤ , με το ψηφοδέλτιο της οποίας εκλέχθηκαν πέντε (5) μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια υποβλήθηκαν δύο προτάσεις για συγκρότηση προεδρείου εκ των οποίων η μία (ΠΑΣΚΕ) ήταν αναλογική, δεν ήταν όμως διαπαραταξιακή και η άλλη (ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ) ήταν διαπαραταξιακή δεν ήταν όμως αναλογική.

Κατόπιν των ανωτέρω η παράταξή μας επέλεξε να διατηρήσει ουδέτερη στάση (λευκό) μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να υπάρξει μια πραγματικά διαπαραταξιακή και αντιπροσωπευτική, σύμφωνα με την δύναμη των παρατάξεων, πρόταση για το προεδρείο της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ανεξάρτητα με το ποιος ή ποιοι θα είναι στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς που θα αγωνίζονται με στόχο την δημιουργία πλειοψηφίας για την επίτευξη των παρακάτω στόχων, που ήταν και προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

 Την Δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Τύπου στο οποίο θα αποδίδεται όλο το Αγγελιόσημο και θα καλύπτει ιατροφαρμακευτικά και συνταξιοδοτικά όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση.

 Την άμεση και πλήρη αναγνώριση της υπηρεσίας και των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων.

 Την κατάργηση του νόμου για την θυγατρική της Ε Ρ Τ, την ανάπτυξη της ψηφιακής τηλεόρασης από την Ε Ρ Τ Α. Ε.

 Την πρόσληψη των τεχνικών που επανδρώνουν τα ενοικιαζόμενα τηλεοπτικά συνεργεία εφόσον η πολυετής και καθημερινή ενοικίασή τους από τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς δηλώνει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

 Την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής απασχόλησης τόσο στα Κρατικά όσο και στα Τοπικά-Περιφερειακά Ιδιωτικά Κανάλια.

 Την άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

 Ίδιους μισθούς και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους συναδέλφους μας, είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς, είτε σε Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες οπτικοακουστικών έργων.

 Την εφαρμογή της Σ Σ Ε σε όλους τους Περιφερειακούς και Τοπικούς Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

 Την κατάργηση των αντιασφαλιστικών Νόμων Σιούφα – Ρέππα.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 1:29 am 
Συντονιστής

Εγγραφη: Κυρ Σεπ 10, 2006 2:41 pm
Δημοσ.: 134
Τοποθεσια: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΟΔΩΡΗ.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Μ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 7:23 pm 
Συντονιστής

Εγγραφη: Κυρ Σεπ 10, 2006 2:41 pm
Δημοσ.: 134
Τοποθεσια: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θοδωρή επειδή δεν απαντάς, (μπορεί για κάποιο λόγο να έχεις ξεχάσει τις προτάσεις που έπεσαν εκείνη την μέρα στο τραπέζι) θα στις θυμίσω εγώ.
Η πρόταση η δικιά μου (αρχικά πολύ πριν από την συνάντηση) αλλά και του Δαλεντζάκη ήταν να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο συνεργασίας με όλες τις παρατάξεις αλλά και υποψηφίους (που τυχόν θα ήθελαν), με μοναδικό σκοπό να μην αφήσουμε να βγει ξανά στην ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ αυτή η πουλημένη παράταξη του ΠΑΣΟΚ που την διοικούσε όλα τα χρόνια έως τώρα με τα γνωστά αποτελέσματα. Εσείς δεν δεχθήκατε αυτήν την εκδοχή που συν τις άλλης είχε και την πρόταση μας να ηγηθεί η Μαρία Φραγκιαδάκη αυτής της συνεργασίας ως ή ποιο καθαρή συνδικαλίστρια που είχα γνωρίσει έως τώρα και η μόνη που έμπρακτα μας είχε βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Τότε εγώ έκανα άλλη πρόταση να κατέβει η Μαρία μαζί μας χωρίς να ηγείται του ψηφοδελτίου απλά να είναι υποψήφια, και έτσι να πάρουμε και τις δικές τις ψήφους ώστε να βγάλουμε σίγουρα τρείς ή και περισσότερους μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ, εσείς πάλι δεν δεχθήκατε, άγνωστο γιατί ή όχι;

Τώρα για την Ιστορία θα σου θυμίσω τι είχε γίνει και στις προηγούμενες εκλογές μήπως και καταλάβεις γιατί δεν δεχθήκατε ούτε αυτήν την λύση.
Την προηγούμενη φορά είχε βάλει βέτο ανοικτά το ΚΚΕ για την Μαρία και είχαν πει ότι με τίποτα δεν δέχονταν να την στηρίξουν.
Ποιος ο λόγος που το ΚΚΕ έχει τέτοιο μίσος με την Μαρία τι τους έχει κάνει?
Το ΠΑΣΟΚ που την μισεί ξέρουμε γιατί. Ενώ ήταν μέλος του και ηγετικό στέλεχος του, αρνήθηκε να συνταχθεί μαζί του στο θέμα του ασφαλιστικού και παραιτήθηκε.

ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 2:15 am 
Συντονιστής

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 08, 2007 11:24 pm
Δημοσ.: 48
Να σου θυμισω λιγο την συμπεριφορα σου μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων στην ΠΟΣΠΕΡΤ οπου σχεδον :cry: κλαιγοντας στο μπαρ της ΕΡΤ μας ελεγες οτι σε κοροιδεψε η κοντη κυρια;
Αναφερομενος στην παραγραφο με τα κοκκινα γραμματα θα ηθελα να σου πω τα εξης.
Μηπως Γιαννη μας υποτιμας λιγακι;
Μηπως δηλαδη μας περνας για ηλιθιους;
Περναει γραμμη το ΚΚΕ και εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι;
Θα το ξαναγραψω παντως μπας και το χωνεψεις <πραγμα που δεν νομιζω βεβαια> οτι αν πεσει στην αντιληψη μου γραμμη του προεδρου η αλλου μελους του ΔΣ απο οποιοδηποτε κομμα εγω αλλα και αλλα μελη του ΔΣ θα διαχωρισουμε αμεσα την θεση μας ανακοινονοντας το ΠΑΝΤΟΥ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 12, 2008 7:43 pm 
Συντονιστής

Εγγραφη: Δευτ Οκτ 09, 2006 8:12 pm
Δημοσ.: 517
Τοποθεσια: αθηνα
Ενημερωτικά κυκλοφόρησε απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ με ημερομηνία 2008 και υπογραφή του κυρίου ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ .

Αυτά να τα βλέπετε ΚΥΡΙΟΙ.

Αυτά είναι τα κατορθώματα σας……..


Τόσο κρίσιμοι περίοδος με ανενεργό ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ και μπείτε σκυλιά κι αλέστε_________________
η κινητήριος δύναμη στην κοινωνία της μετριότητας είναι οι μειονοτικές ομάδες αυτοί που πάντα έβαζαν τον πήχη υψηλότερα

με τις υγειες σας μανολις τρικας
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 19, 2008 1:42 am 
Συντονιστής

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 08, 2007 11:24 pm
Δημοσ.: 48
Bλεποντας την παραπανω παραγραφο του "αγωνιστη ερευνητη σας λυνω ολα τα προβληματα στο πι και φι" ενεργωντας καλοπροαιρετα επικοινωνησα με καποια πρωην και νυν μελη της ΠΟΣΠΕΡΤ για να διαπιστωσω αν η συγκεκριμενη καταγγελια ηταν πραγματικη.
Στην αρχη νομιζαν οτι τους εκανα πλακα αλλα μετα εξηγωντας τους οτι υπαρχει οντως αυτο το κειμενο στο forum της ΕΤΙΤΑ τα πραγματα σοβαρεψαν και επιφυλασονται για την ασκηση καθε νομιμου δικαιωματος τους, για διασπορα ψευδων ειδησεων συκοφαντια κτλ
Φυσικα επειδη ο συγκεκριμενος λασπολογος με ειδικοτητα στην ραδιουργια εχει ξαναδωσει τετοια δειγματα στο παρελθον δεν μου προξενησε απολυτος καμμια εντυπωση το θρασος των ψευδων του.
Απλως αποδεικνειεται για ακομη μια φορα οτι προκειται για εναν κοινο ΨΕΥΤΗ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
 Σελίδα 1 από 1 [ 8 δημοσιεύσεις ] 


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

cron
Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
internet,δίκτυα & τηλεπικοινωνίες