ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ο.ΜΕ.Δ.

by nikos

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2011                               αρ. πρωτ:  1368

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μεσολαβητή , καθώς και του αναπληρωτή του, που θα αναλάβει την συμφωνία και υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης ανάμεσα σε εμάς και στο εργοδοτικό σωματείο της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.  Το αργότερο σε πέντε (5) εργάσιμες θα πρέπει να μας έχει καλέσει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους εργοδότες μας έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση. Εκτιμούμε πως πριν τις εκλογές του Σωματείου μας στα τέλη Οκτωβρίου όπου πρέπει να συμμετέχουν μαζικά όλα τα μέλη μας ώστε το σωματείο μας να βγει πιο δυνατό, θα έχουμε υπογράψει την νέα μας Σύμβαση.

Οι τελευταίες αυτές ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες!   Παραμένουμε σε εγρήγορση μιας και υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει η ύστατη προσπάθεια από την μεριά της εργοδοσίας για οποιαδήποτε μορφή ατομικών συμβάσεων. Δεν υποκύπτουμε σε οποιαδήποτε μορφής πίεσης ακόμα και αν αυτή ντύνεται με το ομορφότερο χαμόγελο και παράκληση του εργοδότη. Είναι άδικο μετά από τόσους αγώνες να χάσουμε δικαιώματα και εισόδημα τα οποία θα μας τα εξασφαλίσει η Σύμβαση που θα οριστεί από την διαμεσολάβηση ή την Διαιτησία του ΟΜΕΔ.

Παραμένουμε συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο μας και δείχνουμε έμπρακτα σε όλους πως η έκφραση «Ισχύς εν τη ενώσει» είναι ακριβώς αυτό που μας αντιπροσωπεύει και βάσει αυτού κινούμαστε και αποφασίζουμε.