Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

by nikos

 

Αθήνα, 12 Αυγούστου 2011                          αρ. πρωτ:  1350


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,

   Σας ενημερώνουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κληθούν από τον ΟΜΕΔ το Προεδρείο μας και το αντίστοιχο προεδρείο του εργοδοτικού σωματείου της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. για να οριστεί ο διαμεσολαβητής, προκειμένου να υπογράψουμε νέα Συλλογική Σύμβαση.

   Σας υπενθυμίζουμε παρόλα αυτά, πως η Συλλογική μας Σύμβαση εξακολουθεί να ισχύει για όλους μας, τόσο στο θεσμικό όσο και στο οικονομικό σκέλος της. Σε περίπτωση που εν τέλει η νέα μας συλλογική Σύμβαση θα είναι αυτή μέσω της διαμεσολάβησης του ΟΜΕΔ, θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2011.

   Συνάδελφοι,

   Παραμένουμε σε αγωνιστική εγρήγορση.  Η υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας, ακόμα κι αν, σε πρώτη φάση, περιλαμβάνει μικρές μειώσεις ή γιατί όχι και δελεαστικούς όρους, σημαίνει άμεση απομάκρυνση του υπογράφοντος από την ομπρέλα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και δίνει δικαίωμα στον εργοδότη όποτε θέλει να προχωρεί σε επιζήμιες, για τον εργαζόμενο, εργασιακές μεταβολές.   Σε οποιαδήποτε εργοδοτική προσπάθεια απόσπασης υπογραφής σε ατομική σύμβαση, δικιά μας ή συναδέλφου μας, μέλους μας ή μη, ενημερώνουμε το Σωματείο μας!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πίσω

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media