ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2018                                                                                             αρ. πρωτ: 2672

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η Καταστατική Συνέλευση της Ένωσής μας.  Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία και μετά από την εισήγηση του Δ.Σ., η Συνέλευση ενέκρινε την τροποποίηση των ακόλουθων άρθρων του καταστατικού:

Άρθρο 8:  «Δικαίωμα και διαδικασία εγγραφής»

Άρθρο 14:  «Συνεδριάσεις-Αρμοδιότητες του Δ.Σ.»

Άρθρο 21:  «Έφορος»

Άρθρο 22:  «Ελεγκτική Επιτροπή»

Η τροποποίηση των άρθρων 14, 21 και 22 αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση ομόφωνα.  Η τροποποίηση του Άρθρου 8 αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία καθώς υπήρξε μόλις μία αρνητική ψήφος.  Με την τροποποίηση των άρθρων το σωματείο μας  ανοίγει και δυναμώνει, καθώς μπορεί πια να εγγράψει μέλη τεχνικούς από εταιρείες παραγωγής, γίνεται πιο ευέλικτο όσο αφορά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και θεσμοθετεί ένα χρήσιμο όργανο, τους εργασιακούς εκπροσώπους.

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην Καταστατική Συνέλευση και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της.  Σας ενημερώνουμε επίσης πως μετά το τέλος της Καταστατικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ  Νίκο Καρούτζο.

ΥΣ)

Για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ δεν σεβάστηκε την στάση εργασίας της  Ένωσής μας και στέρησε το δικαίωμα από τους τεχνικούς του σταθμού να παρευρεθούν στην Καταστατική Συνέλευση και να ενημερωθούν για το πολύ μεγάλο θέμα του ΕΔΟΕΑΠ.