ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα 11/9/2018                                                                                                    Aρ. Πρωτ: 2722

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Πολιτιστική Γραμματεία της Ένωσής μας εξασφάλισε για τα μέλη της τις κάτωθι οικονομικές προσφορές:

Ø           Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, το ηλεκτρονικό κάταστημα  By the Book (βιβλία & χειροποίητα αντικείμενα) και μέσω της ηλεκτρονικής τους πλατφόρμας www.bythebook.gr, προσφέρει έκπτωση από 15% έως 20%, σε ξενόγλωσσα και λογοτεχνικά βιβλία καθώς επίσης και επιστημονικά ή σχολικά βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες.  Αξίζει τον κόπο η περιήγηση στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Ø                  Από την εταιρεία ΗΝΙΟΧΟΣ Α.Ε., ειδική έκπτωση για τα μέλη της Ένωσής μας για την πραγματοποίηση εμπρόθεσμου Τεχνικού Ελέγχου στις εγκαταστάσεις τους στον Γέρακα (Κλεισθένους 175 & Νιόβης 40) και την Μεταμόρφωση (12ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Παράδρομος Μεταμόρφωσης), ανερχόμενη στην τελική τιμή των 42 ευρώ ανά όχημα (αντί της αρχικής των 55 ευρώ). Πληροφορίες στο 211 10 27000.  Συνημμένα θα βρείτε το κουπόνι που αφορά την παραπάνω προσφορά.

Για την Γραμματεία Πολιτιστικού

Βάσω Μπαλωτή