ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ  Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2018                                                                                               αρ. πρωτ: 2660

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Tο Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.  κατά την συνεδρίασή του  της 31/01/2018  αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση της Καταστατικής Γ.Σ. την 24/02/2018 στο KYBE Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού, Γέφυρα Κολοκυνθού) και ώρα 11.00 και προτείνει προς τροποποίηση τα άρθρα του καταστατικού:

8:    (Δικαίωμα και διαδικασία εγγραφής),

14:  (Συνεδριάσεις- Αρμοδιότητες του Δ.Σ.),

22:  (Ελεγκτική επιτροπή),

26:  (Τρόπος λήψης αποφάσεων Γ.Σ.-Παύση Δ.Σ. και άλλων οργάνων).

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σε νέα του συνεδρίαση στις 09/02/2018 αποφάσισε ομόφωνα την απόσυρση από την ημερήσια διάταξη της Καταστατικής συνέλευσης του άρθρου 26 (Τρόπος λήψης αποφάσεων Γ.Σ.- Παύση Δ.Σ. και άλλων οργάνων) και την προσθήκη του άρθρου 21 (Έφορος).

Ως εκ τούτου η το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. προτείνει προς τροποποίηση τα άρθρα του καταστατικού:

8:    (Δικαίωμα και διαδικασία εγγραφής),

14:  (Συνεδριάσεις- Αρμοδιότητες του Δ.Σ.),

21:  (Έφορος),

22:  (Ελεγκτική επιτροπή),

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα προτεινόμενα άρθρα θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, η ψήφιση θα γίνει κατ' άρθρο, ενώ το Δ.Σ. θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις προτάσεις των μελών, να τις οργανώσει ανά άρθρο και να τις θέσει σε ψηφοφορία εφαρμόζοντας την νόμιμη Καταστατική διαδικασία.  Σημειωτέον ότι σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 4 του ισχύοντος Καταστατικού μας : «Στις περιπτώσεις που θα παρθεί απόφαση για τροποποίηση του Καταστατικού απαιτείται η παρουσία των μισών τουλάχιστον από τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα και πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων, ενώ για την απόφαση μεταβολή του σκοπού της οργάνωσης απαιτείται η συναίνεση όλων των γραμμένων μελών. Η συναίνεση των απόντων δίνεται στην τελευταία περίπτωση εγγράφως.»

Αποτελεί δεδομένο ότι η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να διευκολύνουν με την μαζική συμμετοχή τους τις διαδικασίες  της Καταστατικής Γ.Σ. Υπενθυμίζουμε ότι τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. (Συνεδρίαση της 31/01/2018) μπορούν να τακτοποιούνται μέχρι την έναρξη της Γ.Σ. με την καταβολή της εισφοράς μηνός Δεκεμβρίου 2017.

Τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προτάσεις για τροποποίηση να τις καταθέσουν εγγράφως στο επίσημο e-mail της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. (info@etita.gr) υπό την προϋπόθεση ότι θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μέλους καθώς και το άρθρο του καταστατικού που προτείνει για τις τροποποιήσεις.