ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - (ΒΑΪΟΣ ΣΥΡΡΟΣ)

Αθήνα, 29 Μαίου 2019                                                                                   Αρ. Πρωτ:  2839

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Καταδικάζουμε την αντισυναδελφική συμπεριφορά του "συναδέλφου" δημοσιογράφου Βάϊου Σύρρου, ο οποίος χρησιμοποίησε το κινητό του για να καλύψει τεχνικά ολόκληρο ρεπορτάζ το οποίο έπαιξε στις ειδήσεις του STAR. Τέτοιες πρακτικές υπονομεύουν τη δουλειά πολλών συναδέλφων τεχνικών και δε θα γίνουν ποτέ ανεκτές από την Ένωσή μας.

Καλούμε επίσης το σωματείο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. να πάρει επιτέλους θέση γι αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο που όλο και πιο συχνά παρατηρείται από "συναδέλφους" δημοσιογράφους.

Σε διαφορετική περίπτωση η Ένωσή μας θα αναγκαστεί να προσφύγει στις διεθνείς ενώσεις για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας.

Υ.Γ.)

Γνωρίζει η Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού την προέλευση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ και αν ναι, συμφωνεί με αυτό;;