Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

by admin

Αθήνα, 30 Απριλίου 2019                                                                                   Αρ. Πρωτ:  2825

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για άλλη μια φορά η εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και αγώνα για τους χιλιάδες εργαζόμενους που έδωσαν και τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα εργατικά δικαιώματα, όπως το 8ωρο, το πενθήμερο, την κοινωνική ασφάλιση και πολλά άλλα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως όλα αυτά είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν μέσα από τους αγώνες και το αίμα του εργατικού κινήματος και δεν έχουν χαριστεί από κανέναν. 

Σήμερα δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που πολλά εργατικά δικαιώματα καταργούνται ή και αμφισβητούνται. Για αυτόν το λόγο και σύσσωμο το εργατικό κίνημα, οφείλει να αφυπνιστεί και να συνεχίσει τους αγώνες για την υπεράσπιση αλλά και την ανάκτησή τους.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και με ενεργό ρόλο να παλέψουν για την καλυτέρευση της ζωής τους.  Η ΕΤΙΤΑ λοιπόν, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις συγκεντρώσεις για το φετινό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Πίσω

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media