3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΚΑΪ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Σ.Η.Ε.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Π.Η.Ε.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (Ε.Τ.Ε.Ρ.)

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχει ξεκινήσει από το πρωί ένα πογκρόμ απολύσεων δημοσιογράφων. Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα συνάδελφοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί.
Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει ήδη προβεί σε αίτηση για τριμερή συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας και την εργοδότρια εταιρεία για τις θέσεις εργασίας.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τηλεόρασης και τεχνικών ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, διαμαρτυρόμενοι για το πογκρόμ των απολύσεων που πραγματοποιούνται.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ