ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2017                                                                               Αρ. Πρωτ: 2386

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ομοσπονδία μας η ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με την ΠΟΕΣΥ, σήμερα 15-02-2017 , από τις 18:00 έως τις 21:00 και την ίδια ώρα δίνουμε δυναμικό παρών έξω από την DIGEA

(Σωρού 26, Μαρούσι)

Ενώνουμε την φωνή μας και διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην αυθαίρετη απόφαση της DIGEA να ρίξει ΜΑΥΡΟ στον Τ/Σ MEGA και να χάσουν κάθε ελπίδα για την δουλειά τους εκατοντάδες εργαζόμενοι.

• Καλούμε τις διοικήσεις των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών-μετόχων της DIGEA , να πάρουν πίσω την απόφασή τους για το MΑΥΡΟ στο MEGA. Τους θυμίζουμε πως οδηγούν στην ανεργία τους ίδιους εργαζόμενους που λίγους μήνες πριν έριχναν για αυτούς κροκοδείλια δάκρυα, όταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έκλεινε μαζί με το MEGA και τα δικά τους κανάλια.
  • Καλούμε τους κύριους υπεύθυνους γι αυτήν την κατάσταση, τους μετόχους του MEGA να παρέμβουν άμεσα για να γυρίσει ο σταθμός στην ομαλή του λειτουργία καταβάλλοντας όλα τα δεδουλευμένα.

Συνάδελφοι!

Σας ενημερώνουμε πως η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. στην προσπάθειά της να σταματήσει το ΜΑΥΡΟ που αποφάσισαν για το MEGA, κατέθεσε ήδη ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της DIGEA τα οποία θα εκδικασθούν σήμερα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 18:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ DIGEA

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ