(ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MEGA) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  3/1/2017                                                                                                       Αρ. Πρωτ:  2363

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MEGA)

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας, δεχόμενο πληροφορίες ότι από τα τιμολόγια της ALPHA BANK ύψους 2.000.000 ευρώ έχει μαζευτεί ένα ποσό που δεν επαρκούσε για την μισθοδοσία ούτε καν του Δώρου Χριστουγέννων για τους συναδέλφους μας του MEGA και συνυπολογίζοντας την αρχική άρνηση των μετόχων του σταθμού να συμπληρώσουν το μικρό ποσό που έλειπε, οργάνωσε παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.  Σε μια παράλληλη εξέλιξη την ώρα που τελείωναν οι κινητοποιήσεις, ξεκίναγε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στα γραφεία του MEGA για την μη καταβολή του Δώρου και των δεδουλευμένων, από τους Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε.

Ταυτόχρονα δεχθήκαμε τηλεφώνημα ότι ένας εκ των μετόχων θα καλύψει την όποια χρηματική διαφορά και το Δώρο θα πληρωθεί άμεσα.  Όπως και έγινε.

ο αγώνας μας για την εξόφληση των δεδουλευμένων και για την επιβίωση του σταθμού θα συνεχιστεί.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε για την αλληλεγγύη τους όλα τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που βρίσκονται στο πλευρό μας.

για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ