TO MEGA CHANNEL ΚΑΙ Η "ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ"

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2017                                                                                         Αρ. Πρωτ:  2414

ΤΟ MEGA CHANNEL ΚΑΙ Η «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ»

Μαθαίνουμε ότι το κανάλι θα σωθεί από σοβαρούς επενδυτές που έδωσαν κάποια εκατομμύρια για να πάρουν πακέτα μετοχών του.  Δεν μάθαμε τίποτα για πληρωμή δεδουλευμένων στο προσωπικό του.

Πληροφορηθήκαμε ότι οι τράπεζες δεν παρακρατούν την αξία των διαφημίσεων από 14-1-2017 αλλά τα ποσά αποδίδονται στον Σταθμό απευθείας.  Η Επιχείρηση όμως δεν πληρώνει το προσωπικό της και τους προμηθευτές της γιατί δεν έχει ούτε 1 τραπεζικό λογαριασμό ελεύθερο.  Η δε Κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη όλο αυτό το διάστημα το ανθρώπινο δράμα που παίζεται όλο αυτόν τον καιρό στις οικογένειες 500 εργαζομένων. Εκτός των άλλων από 10-4-2017 ο Σταθμός βρίσκεται σε προστασία από τους πιστωτές (αρθρ 106β του πτωχευτικού κώδικα) με αποτέλεσμα να μην πληρώνει προμηθευτές ή εργαζόμενους με δικαστική προστασία.

Δηλώνουμε..

Προς τους Μετόχους:   Έδωσαν χρήματα για τις μετοχές της Επιχείρησης. Αν δεν προνοήσουν για τους εργαζομένους δεν θα πάρουν μια ανοιχτή επιχείρηση.

Προς τις Τράπεζες:  Θα μας βλέπουν έξω από τα γραφεία τους με πανό και ντουντούκες.

Προς την Κυβέρνηση:  Να σκύψει επιτέλους πάνω στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ MEGA ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ