Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Μάρτιος 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή...

Αυτές οι τέσσερις λέξεις περιέχουν το βασικό μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία είναι η κορυφαία εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι δωρεά ζωής για τον συνάδελφο, τον φίλο, τον συγγενή αλλά και για τον οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτου φυλής, θρησκείας ή κοινωνικής προέλευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις παραμέτρους, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την δική μας ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, η οποία θα εξυπηρετεί τα μέλη του Σωματείου μας, αλλά και τους συγγενείς μας μέχρι Α' βαθμού.

Έτσι σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, του Υπουργείου Υγείας θα διοργανώσουμε την πρώτη μας εθελοντική αιμοδοσία για τα μέλη μας αλλά και για όποιον ακόμα θέλει να δώσει 10 λεπτά από τον χρόνο του. Στόχος μας είναι η συγκέντρωση και χορήγηση φιαλών αίματος για τις ανάγκες του Σωματείου μας αλλά και για τις ανάγκες και άλλων συνανθρώπων μας.
Συνάδελφοι,
εμείς που καθημερινά ζούμε από κοντά καταστάσεις πόνου, ανάγκης και δυστυχίας, ας κάνουμε την αρχή, και ας δώσουμε την Κυριακή 14 Μαίου, λίγο από τον χρόνο μας, σηματοδονώντας μια νέα στάση ζωής και δίνοντας έτσι ένα νέο περιεχόμενο την έννοια της ατομικής μας και συλλογικής μας ευθύνης σαν ηθική αξία.
Τις επόμενες μέρες θα ειδοποιηθείτε για τον τόπο και τον χρόνο της αιμοδοσίας.
Η Γραμματεία Πολιτιστικού

περισσότερα

Πρόσκληση για ΣΣΕ

                                 Αθήνα 09-03-2006

 

 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Σ.Σ.Ε.

 

Της πρωτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης (ΕΚΑ) 5ος όροφος και εκπροσωπείται νόμιμα από το Διοικητικό της Συμβούλιο.

 

Προς:   NETMED HELLAS ΑΕ  Κάντζα Παλλήνης οδός Μάνης Τ.Κ. 153 51

             MULTICHOICE HELLAS AE Κάντζα Παλλήνης οδός Μάνης Τ.Κ. 153 51

             SYNED ΑΕ  Κάντζα Παλλήνης οδός Μάνης Τ.Κ. 153 44

 

Κοινοποίηση

 

1. Υπουργείο Εργασίας (Τμήμα Συλλογικών Συμβάσεων) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πειραιώς 40 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Υπουργό Εργασίας.

2. Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασίας Παλλήνης που έχει την έδρα της στην Παλλήνη, οδός  Τήνου 9  και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Επιθεωρητή Εργασίας.

 

 

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, το οποίο αποτελεί την αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική οργάνωση στο χώρο εργασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4

ν. 1876/1990 περί ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων αποφάσισε να προβεί σε έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το έτος 2006. Καταστατικός σκοπός του σωματείου μας αποτελεί η προστασία, προαγωγή και εξασφάλιση των εργασιακών, συνδικαλιστικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων καθώς και η διασφάλιση των ομαλών σχέσεων ανάμεσα στο προσωπικό και στην επιχείρηση, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται με την σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Δεδομένου ότι το Σωματείο μας αποτελεί την αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική οργάνωση στο χώρο εργασίας και ότι η σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ανήκει στις καταστατικές αρμοδιότητες του (άρ. 3 του καταστατικού της) και επειδή είναι επιτακτική η ανάγκη ρύθμισης των εργασιακών μας σχέσεων σας απευθύνουμε.  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για έναρξη διαπραγματεύσεων με αντικείμενο την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το έτος 2006 και προτείνουμε τα παρακάτω θέματα :την ΣΣΕ που ισχύει στους ιδιωτικούς  τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

περισσότερα

ενημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής έχει την δύναμη να προκηρύξει δυναμικές κινητοποιήσεις οποτεδήποτε χρειαστεί για να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών της. Κάθε στάση εργασίας-απεργία, διέπεται από τους νόμιμους τρόπους διεξαγωγής της το οποίο σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση από τρίτους είναι εκ του πονηρού.

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media