Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Μάϊος 2006

αιμοδοσία

Συνάδελφοι μπορείτε να δώσετε αίμα, για την τράπεζα αίματος του Σωματείου μας κάθε μέρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην αιμοδοσία λέγοντας το όνομά σας και Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Αμέσως μετά ενημερώστε την Ένωση.

[ΩΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ  0.8.30π.μ. με 13.30 και 16.00μ.μ. με 19.30μ.μ. εκτος Σαββάτο και Κυριακή]

 

περισσότερα

E.Σ.Η.Ε.Α.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
 

 

 

5 Μαίου 2006


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από καταγγελίες που ήλθαν στην Ενωση, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στους διευθυντές των τηλεοπτικών σταθμών:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. θα ήθελε να σας υπενθυμίσει, ότι υποχρέωση όλων των συντακτών αλλά και των τεχνικών είναι η απασχόληση στα καθήκοντά τους, δηλαδή στη συγκέντρωση και διαμόρφωση της δημοσιογραφικής ύλης οι πρώτοι και την ηλεκτρονική αποτύπωσή τους οι δεύτεροι.
Πρόσφατα νέες καταγγελίες ήλθαν στην Ε.Σ.Η.Ε.Α., σύμφωνα με τις οποίες συντάκτες υποχρεώνονται να παίζουν το ρόλο του εικονολήπτη και του ηχολήπτη αλλά και τεχνικοί να υποκαθιστούν, κατόπιν εντολής των προϊσταμένων τους, δημοσιογράφους σπεύδοντας να καλύψουν γεγονότα μόνοι τους.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα παραμείνουμε αδρανείς μπροστά σε τέτοιου είδους απαράδεκτες και αντεργατικές συμπεριφορές, και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων πρακτικών, οι οποίες θυσιάζουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα στο βωμό της αύξησης των κερδών της εργοδοσίας και ζητούμε από τους διευθυντές των ΜΜΕ, να σταματήσουν να εφαρμόζουν τις πρακτικές αυτές."

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media