Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Νοέμβριος 2008

για την νέα Σ.Σ.Ε.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Περιμένουμε προτάσεις – σκέψεις σας εν όψει της νέας μας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.  Μπορείτε να τις στέλνετε είτε με email στο γραφείο (info@etita.gr, maria@etita.gr), είτε με φαξ (210-8847368), είτε μέσω του  forum της ιστοσελίδας μας.


Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

καλο ταξίδι Γιώργο

Καλό ταξίδι φίλε και συναδελφε Γιώργο Κοίλιαρη

κυνηγέ της αλήθειας ,δημοσιογράφε μακριά από διαπλοκές και συμφέροντα

μόνο κοντά στο πραγματικό ρεπορτάζ,θα σε θυμόμαστε

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2008
Αρ. Πρωτ:  591

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συναδέλφισσες εργαζόμενους του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ, την Παρασκευή 21/11/2008, στην σχολή του ΑΝΤ1, Θεοτοκοπούλου 4, αίθουσα 10 και ώρα 15.00-17.00,  σε συγκέντρωση-ενημέρωση-συζήτηση για εργασιακά θέματα που μας απασχολούν.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALTER

                                                                                         Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2008  
                                                                                                Αρ. Πρωτ: 586

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωσή μας καταγγέλλει το φαινόμενο της «έντασης» στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, κατά την διάρκεια των ζωντανών εκπομπών, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών ή των δελτίων ειδήσεων.
Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ξέφυγε από κάθε έλεγχο.
Η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του ALTER, κυρία Ζ. Κουτσελίνη, τα τελευταία δύο χρόνια κατά την διάρκεια των ζωντανών  εκπομπών, ουρλιάζει, βρίζει, βλασφημεί σε καθημερινή βάση σε όλους τους συνεργάτες Τεχνικούς και Δημοσιογράφους.  Πρόσφατα δε, κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει», χειροδίκησε σε συναδέλφισσα όπως μας καταγγέλθηκε από συναδέλφους Τεχνικούς. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνθηκαν σε στελέχη της  Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού, και ζήτησαν να πάρουν θέση απέναντι στο τελευταίο γεγονός της χειροδικίας, λαμβάνοντας την εξής απάντηση: «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές Τηλεοπτικών σταθμών παρόμοια γεγονότα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα».  Μετά από αυτή την δήλωση, ακολούθησε κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας.
Είναι γεγονός ότι:
Οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε για 15 και πλέον χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, προσπαθούμε καθημερινά με συνέπεια και επαγγελματισμό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όσο αυτό περνά από το χέρι μας, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καλύψουμε την ανοργανωσιά και την έλλειψη προγραμματισμού, ώστε να μη φανεί λάθος στον αέρα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εργαστεί εξαντλητικά ωράρια προκειμένου να καλυφτούν έκτακτα γεγονότα.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ
- Να αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μας.
- Να μας εξυβρίζουν, να χειροδικούν και να μειώνουν την προσωπικότητά μας.
- Να μας αποδίδουν ευθύνες τις οποίες δεν έχουμε, για να καλύψουν την ανοργανωσιά τους.
- Να γινόμαστε τα εξιλαστήρια θύματα όταν τα νούμερα της AGB δεν είναι καλά.

Καλούμε την ΕΣΗΕΑ και τα πειθαρχικά της όργανα να πάρουν θέση για την κατάσταση αυτή, αφού αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν και συνάδελφοι Δημοσιογράφοι του χώρου.
Καλούμε τέλος τις Διευθύνσεις των Τηλεοπτικών Σταθμών να πάρουν μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην ομαλή λειτουργία των σταθμών και προειδοποιούμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε ενωμένοι και δυναμικά, όποτε και όπου εμφανίζονται αυτά τα φαινόμενα.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)
3ης  Σεπτεμβρίου & Μάρνης  (Ε.Κ.Α.)    ΦΑΞ :  2108847368
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)
Αριστοτέλους32 (ΕΚΘ)  Τ.Κ.54631 ΦΑΞ: 2310642680

Tετάρτη,  5 Νοεμβρίου 2008                                                                                   Αριθμός Πρωτ. 570/1112

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Χτες, εκπρόσωποι των Σωματείων μας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα και με στελέχη του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με θέμα το «υπό ίδρυση» νέο συνταξιοδοτικό Ταμείο των Τεχνικών  Τηλεόρασης, ΤΑΤΕ - ΡΤ.
Στην συνάντηση αυτή τέθηκαν οι πάγιες θέσεις μας οι οποίες είναι και θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των  Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Χώρου. Συγκεκριμένα αυτές είναι:
1. Η μη εφαρμογή και η άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού  Νόμου 3655/2008 ο οποίος εκθεμελιώνει το ασφαλιστικό μας σύστημα, το απορυθμίζει και καταργεί κατακτήσεις των εργαζομένων που κερδίθηκαν με αγώνες και θυσίες δεκαετιών.
2.   Η καθιέρωση και κατοχύρωση υποχρεωτικής καθολικής δημόσιας ασφάλισης.
3.  Η Δημιουργία ενός πραγματικά Ενιαίου Ταμείου για όλους τους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ, χωρίς δυσμενής όρους μετάβασης,  με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (σύνταξη, υγεία, επικούρηση), εξίσωση των παροχών στο καλύτερο ανώτερο επίπεδο και την όποια οικονομική επιβάρυνση να πληρώσουν το Κράτος και οι εργοδότες.
Όταν  μας ζήτησαν να παραλάβουμε μια αναλογιστική μελέτη για το ΤΑΤΕ – ΡΤ, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και να πούμε την άποψή μας τους δηλώσαμε, ότι η μελέτη αυτή μας είναι αδιάφορη επειδή απορρέει από τον Νόμο που εμείς ζητάμε την κατάργησή του και γιατί το ΤΑΤΕ – ΡΤ, σε κάθε περίπτωση, έχει μελετηθεί να μας παράσχει  μόνο συνταξιοδοτική κάλυψη και όχι πλήρη (σύνταξη, υγεία, επικούρηση) όπως εμείς δικαιούμαστε και ζητάμε.
Στην επίμονη τους να μας την δώσουν την παραλάβαμε με επιφύλαξη και με την συμφωνία ότι αφού την εξετάσουμε στα Διοικητικά μας Συμβούλια, πάρουμε την γνώμη ειδικών και αφού την θέσουμε υπ΄ όψη των μελών μας και πάρουμε την έγκρισή τους, θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους για να τους εκφράσουμε τις απόψεις μας.
Τους διευκρινίσαμε τέλος ότι η ενέργειά μας δεν είναι δεσμευτική, και απαιτήσαμε να δεσμευτούν και το πετύχαμε, ότι σε περίπτωση που διαπιστώσουμε δυσμενείς όρους δεν θα αλλάξουμε ασφαλιστικό φορέα μέχρι την επιτυχία των στόχων μας.
Συνάδελφοι,
Αυτές είναι οι θέσεις των Ενώσεων μας , βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των όμορων συνδικαλιστικών οργανώσεων, δεν καθοδηγούνται από καμιά κομματική ή άλλη επιταγή ούτε και παρασύρονται από παραγοντισμούς.  


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Α & Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

 

περισσότερα

ΕΤΙΤΑ

Συνάδελφοι-ες οι εργαζόμενοι σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με μια συνολική επίθεση από την κυβέρνηση και τους εργοδότες κατά των εργασιακών και ασφαλιστικών κατακτήσεων τους, ενώ ταυτόχρονα με την απαξίωση της ενημέρωσης, επιχειρείται να δημιουργηθεί μια απαθής κοινωνία μπροστά στις οποιεσδήποτε εξελίξεις. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σήμερα πλέον, ακόμα πιο Δυνατή, με ισχυρή παρουσία στην συντονιστική επιτροπή των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου, έχοντας αντιπροσώπους στην ΠΟΣΠΕΡΤ στο Ε.Κ.Α., μελη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ,καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο άνθρωπο που προσδοκά και παλεύει για μια καλύτερη ζωή, να ενταχθεί στην Ένωση μας.

περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2008

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008
Αριθ. Πρωτ:  568

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2008

«…..  Με βάση το τηρηθέν Πρωτόκολλο ψηφοφορίας
Α)  για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου βρέθηκαν 474 φάκελοι, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες εκ των οποίων 464 έγκυρα, 9 άκυρα και 1 λευκό.
Β)  για την εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής βρέθηκαν 474, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 446 έγκυρα, 12 άκυρα, και 16 λευκά.
Γ)  για την εκλογή Γραμματείας Πολιτιστικού βρέθηκαν 474 φάκελοι, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 432 έγκυρα, 16 άκυρα και 26 λευκά.
Δ)  για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ βρέθηκαν 474 φάκελοι, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 461 έγκυρα, 12 άκυρα και 1 λευκό
Ε)  για την εκλογή Αντιπροσώπων στο Ε Κ Α βρέθηκαν 474 φάκελοι δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 453 έγκυρα, 13 άκυρα και 8 λευκά.
Αφού έγινε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έλαβαν:

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 279 ψήφους
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 263 ψήφους
Για την Γραμματεία Πολιτιστικού 231 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 295 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 278 ψήφους
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 121 ψήφους
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 113 ψήφους
Για την Γραμματεία Πολιτιστικού 116 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 105 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 116 ψήφους
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 64 ψήφους
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 70 ψήφους
Για την Γραμματεία Πολιτιστικού 85  ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 61 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 59 ψήφους

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ:  6
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:
1. ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 241 ψήφους
2. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ του Ανδρέα, 217 ψήφους
3. ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη,  204 ψήφους
4. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 203 ψήφους
5. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Σταύρου, 194 ψήφους
6. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, 141 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λαζάρου, 91 ψήφους
2. ΓΡΥΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαραλάμπους, 71 ψήφους
3. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, 65 ψήφους
4. ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη, 65 ψήφους
5. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου, 63 ψήφους
6. ΖΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου, 55 ψήφους
7. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βαϊου,  49 ψήφους
8. ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, 41 ψήφους
9. ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ, 24 ψήφους
10. ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου, 22 ψήφους
11. ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου, 13 ψήφους
Από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ:  2
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Αντωνίου, 95 ψήφους
2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, 81 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Γεωργίου, 78 ψήφους
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Σταματίου, 43 ψήφους
3. ΚΟΥΓΙΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, 37 ψήφους
4. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη, 35 ψήφους
Από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
ΕΔΡΕΣ:  1
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
1. ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Νότης) του Ηλία Μιχαήλ, 56 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Αθανασίου, 43 ψήφους
2. ΠΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου, 40 ψήφους
3. ΔΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαραλάμπους, 37 ψήφους
4. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣ του Ιωάννη, 32 ψήφους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ:  2
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Λυκούργου, 194 ψήφους
2. ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου, 136 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΣΙΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθανασίου, 119 ψήφους
2. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Παναγιώτη, 32 ψήφους
Από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ:  1
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
1. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου, 96 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΜΠΕΛΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κωνσταντίνου, 73 ψήφους
Από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
ΕΔΡΕΣ: 0
ΤΑΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Γεωργίου, 50 ψήφους

Για ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ: 1
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
1. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 104 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου, 55 ψήφους
2. ΓΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου, 45 ψήφους
Από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ: 0
ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του Ελευθερίου, 88 ψήφους
Από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
ΕΔΡΕΣ: 0
ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ (Πόπη) του Γεωργίου, 56 ψήφους
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, 10 ψήφους
ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ ΗΛΙΑΣ του Δρόσου, 8 ψήφους

Για την Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ:  13
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 229 ψήφους
2. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ του Ανδρέα, 195 ψήφους
3. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 192 ψήφους
4. ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, 191 ψήφους
5. ΨΥΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, 180 ψήφους
6. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Σταύρου, 171 ψήφους
7. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, 148 ψήφους
8. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λαζάρου, 136 ψήφους
9. ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, 100 ψήφους
10. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, 91 ψήφους
11. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου, 84 ψήφους
12. ΒΑΓΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του Κωνσταντίνου, 80 ψήφους
13. ΖΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου, 72 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιάσωνα, 71 ψήφους
2. ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου, 69 ψήφους
3. ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σταύρου, 68 ψήφους
4. ΓΡΥΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαραλάμπους, 64 ψήφους
5. ΡΑΜΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, 60 ψήφους
6. ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη, 53 ψήφους
7. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου, 50 ψήφους
8. ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου, 30 ψήφους
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βαίου, 29 ψήφους
10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, 26 ψήφους
11. ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου, 23 ψήφους
12. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Παναγιώτη, 22 ψήφους
13. ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Χρήστου, 19 ψήφους
14.  ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ, 18 ψήφους
15. ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου, 11 ψήφους
Από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ: 4
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Αντωνίου, 81 ψήφους
2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, 72 ψήφους
3. ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Γεωργίου, 63 ψήφους
4. ΦΑΡΜΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του Γεωργίου, 56 ψήφους

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, 40 ψήφους
2. ΚΟΥΓΙΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, 30 ψήφους
Από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
ΕΔΡΕΣ: 3
1.  ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Νότης) του Ηλία-Μιχαήλ, 49 ψήφους
2. ΤΑΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Γεωργίου, 44 ψήφους
3. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευτυχίου, 44 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Αθανασίου, 41 ψήφους
2. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου, 38 ψήφους
3. ΠΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου, 36 ψήφους
4. ΔΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαραλάμπους, 35 ψήφους

Για το Ε. Κ. Α.
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ: 4
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου , 220 ψήφους
2. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, 187 ψήφους
3. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ του Ανδρέα, 185 ψήφους
4. ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, 171 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λαζάρου, 117 ψήφους
2. ΜΑΝΩΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, 101 ψηφους
3. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, 98 ψήφους
4. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, 74 ψήφους
5. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου, 54 ψήφους
6. ΖΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου, 44 ψήφους
7. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βαίου, 34 ψήφους
8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, 29 ψήφους
9. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Παναγιώτη, 26 ψήφους
10. ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου, 24 ψήφους
11. ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ, 20 ψήφους
12. ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Χρήστου, 19 ψήφους
13. ΤΕΛΩΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου, 12 ψήφους
Από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ: 2
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
1. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Αντωνίου, 87 ψήφους
2. ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Γεωργίου, 78 ψήφους
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, 73 ψήφους
2. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, 52 ψήφους
Από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA
ΕΔΡΕΣ: 0
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου, 49 ψήφους
ΔΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαραλάμπους, 35 ψήφους
ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ευτυχίου, 23 ψήφους

Σημειώνεται ότι η εκλογή διεξήχθη ομαλά.
Το παρόν πρακτικό αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε υπογράφηκε από την Εφορευτική Επιτροπή.

 

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΨΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media