Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Μάϊος 2009

σχετικά με τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Για να μάθετε που ψηφίζετε επισκεφθείτε   την ηλεκτρονική Διεύθυνση : http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

 
Σε όσους ψηφίζουν σε διαφορετικό τόπο, από τον τόπο εργασίας τους, χορηγείται  ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του Εκλογικού δικαιώματος.
Σύμφωνα με την  Αριθ. Πρωτ. : 16380/538/4-05-2009 απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, “ο αριθμός των ημερών αδείας απουσίας, που χορηγείται για τη μετάβαση του προσωπικού στον τόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος και την επιστροφή του απ΄ αυτόν, καθορίζεται ως ακολούθως:

Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:
α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200-400 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και άνω, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ΄ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
 
Η κατά τα ανωτέρω χορηγούμενη άδεια δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ΄ αποδοχών.”

περισσότερα

συνάντηση με ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

 

Μετά από  αίτημα της  Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/5/2009, συνάντηση μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου  με την Επιτροπή Ανταγωνισμού όπου έγινε ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

περισσότερα

συνάντηση με Ε.Σ.Ρ.

 

Μετά από  αίτημα της  Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα,  14/5/2009, συνάντηση μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου  με τον πρόεδρο του ΕΘνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όπου ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media