Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Ιούνιος 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ, 1/7 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων σε Ελεύθερο Τύπο, CITY, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, Ξένιο, Εxpress, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αύριοΤετάρτη 1η Ιουλίου 2009 και ώρα 11.00.

 

 

 

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤ1 18.00 - 22.00

Αρ. Πρωτ:  775

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 30 Ιουνίου  2009 και ώρα 18.00 – 22.00 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ  αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία του τηλεοπτικού σταθμού και στις απολύσεις εμμένοντας στην προσπάθεια μείωσης του εργατικού δυναμικού του. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του ΑΝΤ1την ανάκληση των απολύσεων και να δεσμευθεί ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας γνωστοποιώντας στους εργαζόμενους και στις Ενώσεις τα σχέδια που έχει.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον ΑΝΤ1,  μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης όλους τους εργαζόμενους στα Μ Μ Ε σε συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 στο Μαρούσι (Κηφισίας 10-12) την ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 και ώρα 17.00.


Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

για απολύσεις ΑΝΤ1

Απαιτούμε να σταματήσουν οι απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 30/6,
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ
(ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12, ΜΑΡΟΥΣΙ)
ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009                                                                                 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κηρύσσουμε δίωρη στάση εργασίας για την Τρίτη 23 Ιουνίου 2009 από ώρα 15.00 και μέχρι ώρα 17.00, συμπαραστεκόμενοι στους εργαζόμενους του Ραδιοφωνικού Σταθμού CITY και της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, απαιτώντας την διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων.

 

Η δραματική αυτή εξέλιξη, στην απόπειρα να πετάξουν στον δρόμο 450 Συναδέλφους μας, έρχεται να προστεθεί στις καθημερινές, πλέον, απολύσεις και τη ραγδαία επιδείνωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στο σύνολο των επιχειρήσεων ενημέρωσης.

 

Προειδοποιούμε ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί, τα σχέδια απαξίωσης της ενημέρωσης και εξαθλίωσης των εργαζομένων δεν θα περάσουν.

 

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών και ατυχημάτων κατά την στάση, θα διατεθεί ένας Τεχνικός ανά ειδικότητα σε κάθε βάρδια εκτός κι αν συναφθεί διαφορετική συμφωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

                                                   Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

50 μέρες μετά...........

50 μέρες μετά…………

Εσύ Νίκο έφυγες νωρίς.  Μας αποχαιρέτησες με εκείνο το χαμόγελο που πάντα είχες στα χείλη.  Μαχητικός, δυναμικός, ασυμβίβαστος, αγωνιστής, Συνάδελφος και πάνω απ΄όλα άνθρωπος (άνω θρώσκω) δηλαδή φύλακας άγγελός μας.  Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν πάντα δίπλα μας αλλά και μπροστά από μας.  Αν και ταξίδεψες νωρίς δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας.  Είσαι πάντα παρόν σε κάθε βήμα μας σε κάθε κίνησή μας σε κάθε αγωνία μας γιατί χωρίς Εσένα ήρθαν τα πολύ δύσκολα και θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί αρκεί να μας χαμογελάς και να μας κλείνεις το μάτι πονηρά, Άγγελέ μας.....

περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νωρίς σήμερα το πρωί, έφυγε από κοντά μας σε τροχαίο δυστύχημα ο Γενικός Γραμματέας της  Ένωσής μας, Νίκος Διδάγγελος.  Η σύντροφός του Αρετή Δελή βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ και χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Όποιος συνάδελφος μπορεί ας απευθυνθεί σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δηλώνοντας το όνομα ΑΡΕΤΗ ΔΕΛΗ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ, η ας τηλεφωνήσει στα γραφεία της Ένωσης για περαιτέρω πληροφορίες.

από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media