Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Νοέμβριος 2011

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11 και 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1/12 (ΑΠΟ ΩΡΑ 11.00 έως ΩΡΑ 15.00)

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2011

 Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση των Γενικών τους Συνελεύσεων, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας όλων των εργαζομένων στις εφημερίδες, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τα ειδησεογραφικά site, τα περιοδικά, το δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ από 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου 2011 έως 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου 2011 και στα πρακτορεία διανομής τύπου από τις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου 2011 έως τις 22.00 της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου 2011, και 4ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου 2011 των ιδίων εργαζομένων συμμετέχοντας στην πανεργατική απεργία, που αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 
 Κατά τη διάρκεια της 4ωρης στάσης εργασίας της Πέμπτης, 1/12/11 - ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας των συνδικάτων- εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που θα «καλύπτου»’ δημοσιογραφικά τις απεργιακές συγκεντρώσεις, τα αιτήματα και τις πορείες των εργαζομένων. Τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, συνεπώς, μπορούν (και πρέπει) να μεταδίδουν εκείνες τις ώρες, πρόγραμμα που θα σχετίζεται αποκλειστικά με την προβολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και τα αιτήματα όλων των εργαζομένων της χώρας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της 4ωρης στάσης εργασίας το Διασωματειακό του Τύπου και ΜΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις των συνδικάτων -οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ώρες της στάσης εργασίας (11.00 – 15.00).

ΖΗΤΩΝΤΑΣ

* Να υπογραφούν αμέσως Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
* Να σταματήσει κάθε απόπειρα «υπαλληλοποίησης» της ενημέρωσης και συρρίκνωσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ΕΡΤ, της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, των ΟΤΑ και των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.
* Να προστατευθεί το Δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.
* Να καταργηθεί ο νόμος για την εργασιακή εφεδρεία, που οδηγεί στην ανεργία και την εξαθλίωση των εργαζομένων.
* Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις και να ανακληθούν όσες έγιναν.
* Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων.
* Να καταργηθούν τα χαράτσια, που έχουν επιβληθεί.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Με την παράκληση να αναρτηθεί, δημοσιευθεί και μεταδοθεί.

 

περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALTER ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ

Αθήνα, 24 Νοεμβρίου  2011                                                                                  Αρ. Πρωτ: 1450

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALTER ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ!!!

Συνάδελφοι! Στις μέρες μας ζούμε την μεγαλύτερη επίθεση των τελευταίων δεκαετιών ενάντια στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Δικαιώματα που κατακτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με αγώνες και θυσίες όλων των εργαζομένων. Είναι τέτοια η σφοδρότητα της επίθεσης, που ο εργατικός μεσαίωνας που θέλουν να μας φέρουν, δεν πλήττει απλά και μόνο τα δικαιώματά μας, αλλά και την ίδια μας την αξιοπρέπεια, την ίδια μας την ζωή, την υπόστασή μας ολόκληρη.

Στα κανάλια που εργαζόμαστε, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών, με πρωτοπόρο τον ΣΚΑΙ, όπου οι εργαζόμενοί του έχουν φθάσει σε σημείο να δουλεύουν σε συνθήκες “εργασιακού Νταχάου“.  Εμείς οι τεχνικοί, λόγω της αντίδρασής μας και των αγώνων μας έχουμε κρατήσει το ανάχωμά μας και δεν τις έχουμε υποστεί. Όμως η επίθεση που δεχόμαστε είναι σίγουρο πως  θα μεγαλώσει και θα γίνει αβυσσαλέα. Ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις, πιθανό κλείσιμο καναλιών, ακόμα και συγχωνεύσεις εταιριών που θα επιφέρουν μαζικές απολύσεις εργαζομένων έχει το… αχόρταγο μενού των εργοδοτών μας!

Σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο ALTER που παραμένουν απλήρωτοι και τους οφείλουν δεδουλευμένα πολλών μηνών. Έχουν δει το πρόσωπο της ανέχειας να χαμογελάει σ αυτούς και τα παιδιά τους πάνω από ένα χρόνο. Ζουν με την αγωνία αν θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους και αν θα έχουν αύριο δουλειά.
Σε αυτό έρχονται να προστεθούν και οι εργοδοτικές φωνές που λένε ότι δεν χωρούν τόσα κανάλια στον Ελληνικό χώρο και συμπληρώνουν πως κάποια θα κλείσουν (υπονοώντας το ALTER) και κάποια άλλα θα συγχωνευτούν. Όλα  αυτά βέβαια σε βάρος των εργαζομένων.

Απέναντι σ αυτήν την πρωτοφανή και σφοδρή επίθεση, ένα μόνο όπλο διαθέτουμε που μπορεί να την αποκρούσει! ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! Άλλωστε με αυτό το όπλο σταματήσαμε μέχρι τώρα τις ατομικές συμβάσεις που μας… σέρβιραν κάποια κανάλια! Το απαιτούν οι μέρες και οι καιροί αγαπητοί συνάδελφοι! Πλέον το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο διπλανός συνάδελφος πρέπει να θεωρείτε και ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ!!!  Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι η μόνη ελπίδα που έχουμε!

Συνάδελφοι μείνετε σε εγρήγορση! Έχουμε μπροστά μας  πολλούς αγώνες! Και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τους κερδίσουμε!

                              ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ALTER ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου  2011                                                                                  Αρ. Πρωτ: 1447

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

Η εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας προχώρησε εδώ και 3 βδομάδες στην τρομοκρατική απόλυση 34 εργατών, απαιτώντας ταυτόχρονα να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης και την εφαρμογή επιχειρησιακής, που θα προβλέπει: 5ωρη απασχόληση με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών, ελαστικές σχέσεις εργασίας, ωρομίσθιο, απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων.  Όλα αυτά στο όνομα της κρίσης και της μείωσης των κερδών.

Η εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας λειτουργεί σαν λαγός των βιομηχάνων.  Αξιοποιεί όσα μέτρα πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατ’ απαίτηση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, της Τρόϊκας.

Οι 400 χαλυβουργοί δεν έσκυψαν το κεφάλι!  Έδωσαν περήφανη απάντηση.  Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης σαν μια γροθιά, απεργούν για τρίτη εβδομάδα και συνεχίζουν.  Απέρριψαν την απαίτηση της εργοδοσίας να δουλεύουν ωρομίσθιοι με μειωμένο ωράριο 5 ώρες την ημέρα με 40% μείωση των αποδοχών τους.  Απαιτούν να γυρίσουν στην δουλειά οι 34 απολυμένοι εργάτες.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας.  Η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων.

Η τρομοκρατία, ο εκβιασμός, η επίθεση στη ζωή μας δεν πρέπει να περάσει.

Η απάντηση των εργατών στο εκβιαστικό δίλημμα της εργοδοσίας και η ηρωική στάση τους είναι από μόνη της μια πρώτη νίκη, παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους.

Διδασκόμαστε από το παράδειγμά τους και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη μας στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας.  Η επίθεση στους εργαζόμενους μιας εταιρείας είναι επίθεση σε όλους μας.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ – ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ...... για τον ΑΝΤ1

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011                           αρ. πρωτ: 1440

ΜΕ…ΑΓΑΠΗ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1!!!

Εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, δίνουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια στην Διοίκηση και κυρίως στην Διεύθυνση του δημοκρατικότατου καναλιού του Αμαρουσίου για την απλόχερη ΑΓΑΠΗ που προσφέρει στους εργαζόμενούς του!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ λοιπόν απέλυσε 6 εργαζόμενους κι έμειναν στον δρόμο 6 οικογένειες καταδικασμένες να βουτηχτούν στην ανέχεια και στην πείνα καθώς στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον να βρουν δουλειά την στιγμή που ο σταθμός κάνει τεράστιες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ όλοι οι εργαζόμενοι δέχθηκαν το βραδινό τηλεφώνημα της διεύθυνσης του ΑΝΤ1 παραμονή της προγραμματισμένης στάσης εργασίας μας, που με γλυκύτατα λόγια τους έλεγε εμμέσως πλην σαφώς πως η αυριανή εκπομπή έπρεπε να βγει οπωσδήποτε στον αέρα κι ενώ εκεί που είχαν αποφασίσει να απεργήσουν όλοι, μετά από αυτό τρομοκρατήθηκαν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (τι πιο φυσικό να σε πάρουν βραδιάτικα από το γραφείο της διεύθυνσης για να πιάσετε ψιλοκουβεντούλα για την αυριανή στάση;) και τελικά δούλεψαν όλοι!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ η διεύθυνση του ΑΝΤ1 έφερε τους εργαζόμενούς του στην δουλειά  από τις 4 τα ξημερώματα καθώς γνώριζε πως από τις 5 θα υπήρχαν έξω από το STUDIO ΚΑΠΑ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας καθώς και άλλοι συνάδελφοι από άλλα κανάλια με μοναδικό σκοπό να μιλήσουν σε τυχών εργαζόμενους που ήθελαν να δουλέψουν και ΟΧΙ να τους εμποδίσουν να μπουν για δουλειά αν το επιθυμούσαν!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ από το πρωί υπήρχε αστυνομική δύναμη έξω από το STUDIO  ΚΑΠΑ  λες κι εμείς έχουμε προκαλέσει ποτέ επεισόδια.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ καταστρατηγεί όλως παρανόμως τους όρους της Σ.Σ.Ε. και οι εργαζόμενοι που δουλεύουν υπερωρίες  δεν τις πληρώνονται.
Και τέλος ΜΕ ΑΓΑΠΗ ο σταθμός δαπανεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την νέα του παραγωγή “Dancing on ice” κατασκευάζοντας 3 παγοδρόμια και υπερπολυτελέστατο σκηνικό αφήνοντας ταυτόχρονα 6 οικογένειες στον δρόμο!!! Ίσως αν είχατε την ευγενή καλοσύνη μόλις έρθει σε πέρας η παραγωγή αυτή και δαπανήσετε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σας, να μπορέστε να παραχωρήσετε έστω και μια γωνίτσα από τα 3 παγοδρόμιά σας για να παίξουν και να κάνουν πατινάζ (μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι τους) τα πεινασμένα παιδιά των τεχνικών που απολύσατε. Θα έχουν φτάσει και τα Χριστούγεννα και θα είναι ένα θεάρεστο έργο για εσάς!!!

Και επειδή κύριοι του ΑΝΤ1 η ΑΓΑΠΗ φέρνει πάντα ΑΓΑΠΗ και επειδή τόση πολύ  δεν την αντέχουμε, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σας την ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ!!!

Συνάδελφοι!!!
Μην σκύβετε το κεφάλι! Ο αγώνας μας για την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!

Υ.Γ. Αν κύριοι του ΑΝΤ1 δεν διαθέτετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε την ανακοίνωσή μας σας διευκολύνουμε με το να διαβάσετε μόνο μια μικρή λεξούλα που περικλείει όλα τα παραπάνω:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΕ…ΑΓΑΠΗ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ALTER 8/11

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 8/11 από ώρα 17.00 της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2011 έως και ώρα 22.00 της ίδιας μέρας (Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011), για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ

Την άμεση καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού.

 

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤ1 ΑΥΡΙΟ 8.11

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1 ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 8/11 ΑΠΟ ΩΡΑ 06.00 ΕΩΣ 13.00 ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

1. Την άμεση ανάκληση των απολύσεων τεχνικών του σταθμού
2. Τη μη καταστρατήγηση των όρων της ΣΣΕ, και συγκεκριμένα εκείνων των όρων που αφορούν στον τρόπο υπολογισμού και καταβολής αποζημίωσης στους συναδέλφους που πραγματοποιούν υπερωριακή απασχόληση.
3. Την εξόφληση των συναδέλφων που εργάστηκαν υπερωριακά μέχρι σήμερα και αντί χρημάτων, έλαβαν ρεπό.

περισσότερα

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας,  την Κυριακή  6 Νοεμβρίου 2011 και μετά από τις αρχαιρεσίες της 3ης και 4ης Νοεμβρίου 2011, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΕΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΚΡΙΒΗ ΚΥΡΙΚΟΥ

ΕΦΟΡΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ


ΜΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2011

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2011
Αριθ. Πρωτ:  1423

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2011

«…..  Με βάση το τηρηθέν Πρωτόκολλο ψηφοφορίας
Α)  για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου βρέθηκαν 455 φάκελοι, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες εκ των οποίων 430 έγκυρα, 19 άκυρα και 6 λευκά.
Β)  για την εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής βρέθηκαν 451 φάκελοι, εκ των οποίων 401 έγκυρα, 6 άκυρα, και 45 λευκά.
Γ)  για την εκλογή Γραμματείας Πολιτιστικού βρέθηκαν 452 φάκελοι, εκ των οποίων 406 έγκυρα, 6 άκυρα και 40 λευκά.
Δ)  για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ βρέθηκαν 455 φάκελοι, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 438 έγκυρα, 11 άκυρα και 6 λευκά.
Ε)  για την εκλογή Αντιπροσώπων στο Ε Κ Α βρέθηκαν 453 φάκελοι, εκ των οποίων 434 έγκυρα, 9 άκυρα και 10 λευκά.
ΣΤ) για την εκλογή εργασιακών εκπροσώπων βρέθηκαν 425 φάκελοι
Ήτοι:  για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, 56 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, 30 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, 104 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό 902, 15 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, 49 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, 126 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3, 8 φάκελοι
 για εκλογή εργασιακού εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA-FORTHNET, 5 φάκελοι
βρέθηκαν επίσης 32 άκυρα και 0 λευκά.

Αφού έγινε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έλαβαν:
ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 331 ψήφους
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 324 ψήφους
Για την Γραμματεία Πολιτιστικού 320 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 351 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 341 ψήφους
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 99 ψήφους
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 77 ψήφους
Για την Γραμματεία Πολιτιστικού 86 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 87 ψήφους
Για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 93 ψήφους

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    11
ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   135
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  168
ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  89
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    122
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ    23
ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ    243
ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   84
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   196
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  92
ΡΟΥΒΙΟ-ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ 33
ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   216
ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ    222
ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ    89
ΤΣΙΡΙΓΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ   79
ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  101

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΙΔΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ   10
ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ  38
ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ   14
ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ  16
ΓΡΥΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   8
ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  60
ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   9
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   12
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ   9
ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   6
ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  35
ΚΟΥΡΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  12
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   28
ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ   67
ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   18
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  24
ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ   16
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ   3
ΤΟΥΝΤΑ ΔΑΝΑΗ    19
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  12

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Από ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   231
ΜΠΕΤΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   152
ΣΙΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   155

Από ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΑΝΑΛΗ ΒΡΙΣΗΙΣ    39
ΛΑΓΓΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   36
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ  25

Για ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   7
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 148
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ   23
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ    25
ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  85
ΣΙΔΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   12
Από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  46
ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  33

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   92
ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   134
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  105
ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  90
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    174
ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   88
ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   236
ΚΑΜΑΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  86
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ    39
ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  79
ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ    229
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   173
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   115
ΜΠΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   103
ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   149
ΡΟΥΒΙΟ-ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ 34
ΣΑΛΜΗΝ ΒΑΛΕΡΙΟΣ   82
ΣΙΜΑΤΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ   80
ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   229
ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   221
ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ    70
ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  93
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  108
ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ   95
Από ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΙΔΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ   13
ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ  30
ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ   15
ΓΡΥΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   14
ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  59
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  12
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ   11
ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   8
ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  16
ΚΟΥΡΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  17
ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ   14
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   22
ΛΑΓΓΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   31
ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ   62
ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   16
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  36
ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ   26
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ   5
ΤΟΥΝΤΑ ΔΑΝΑΗ    18
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ  16

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α.
Από ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   9
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  45
ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   92
ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   254
ΚΑΜΑΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  88
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ    10
ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ    165
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   169
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   52
ΡΟΥΒΙΟ-ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ 25
ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   214
ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   148
ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ    67


Από ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ   10
ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ  28
ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ   11
ΓΡΥΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   5
ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  52
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  5
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΣ   6
ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   3
ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  24
ΚΟΥΡΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  9
ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ   8
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   20
ΛΑΓΓΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   23
ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ   60
ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   11
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  18
ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ   11
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ   4
ΤΟΥΝΤΑ ΔΑΝΑΗ    9
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  4
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ  8

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
ALPHA
ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  13
ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ   12
ΠΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    31

ΑΝΤ1
ΓΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   7
ΚΟΤΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ    21

STAR
ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   32

902
ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ   9

MEGA
ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   32

ALTER
ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ   89

EXTRA 3
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ    5

NOVA-FORTHNET
ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   3

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (9 έδρες) εκλέγονται:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ
1. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ
2. ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
8. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
9. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3. ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΤΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5. ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6. ΤΣΙΡΙΓΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
7. ΡΟΥΒΙΟ-ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ
8. ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
9. ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ (έδρες 3)
ΤΑΚΤΙΚΟΙ
1. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. ΣΙΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΔΑΝΑΛΗ ΒΡΙΣΗΙΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΜΠΕΤΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΛΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ (έδρα 1) εκλέγεται:
ΤΑΚΤΙΚΗ:
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΙΚΟΣ:
ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ (έδρες 19) εκλέγονται:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ:
1. ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ
3. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
7. ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8. ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
11. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΜΠΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13. ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
14. ΤΣΟΥΚΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
17. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
18. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
19. ΛΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
3. ΚΑΜΑΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΣΑΛΜΗΝ ΒΑΛΕΡΙΟΣ
5. ΣΙΜΑΤΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ
6. ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7. ΤΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
8. ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ
9. ΡΟΥΒΙΟ-ΜΑΡΝΙΕΡΑΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ
10. ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
11. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13. ΤΟΥΝΤΑ ΔΑΝΑΗ

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α. (έδρες 6) εκλέγονται:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ:
1. ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2. ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4. ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΚΡΙΒΗ
5. ΣΠΥΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
1. ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
2. ΚΑΜΑΡΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. ΤΡΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
4. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΔΑΛΕΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:
ALPHA:    ΠΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤ1:   ΚΟΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
STAR:   ΔΑΝΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
902:    ΚΟΨΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
MEGA:   ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ALTER:   ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
EXTRA 3:  ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ
NOVA FORTHNET: ΑΙΤΙΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σημειώνεται ότι η εκλογή διεξήχθη ομαλά.
Το παρόν πρακτικό αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε υπογράφηκε από την Εφορευτική Επιτροπή.

H ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΓΙΑΚΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ

περισσότερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ALTER

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου  2011                                                                                Αρ. Πρωτ: 1422

Προς:
ALTER
Γραφείο Προσωπικού

Κύριοι,

Μετά από απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίασή του της Τετάρτης  2 Νοεμβρίου 2011, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε την προγραμματισμένη στάση εργασίας που είχε κηρύξει η Ένωσή μας για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 από ώρα 15.30 έως και ώρα 21.30 για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ALTER ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/11

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από ώρα 15.30μ.μ. της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2011 έως και ώρα 21.30μ.μ. της ίδιας μέρας (Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011), για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ

Την άμεση καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού.

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ALTER ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/11

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για σήμερα Τρίτη 1/11/2011 από ώρα 12.30μ.μ. της Τρίτης 1ης Νοεμβρίου 2011 έως και ώρα 17.00μ.μ. της ίδιας μέρας (Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011), για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ

Την άμεση καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού.

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media