Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Δεκέμβριος 2011

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η θρασύτητα του Κουρή δεν έχει όρια. Με μία μνημειώδους υποκρισίας ανακοίνωση, διαστρεβλώνοντας κάθε έννοια αληθείας, επιχειρεί ένα στυγνό εκβιασμό σε βάρος των εργαζομένων.

Στην άτυπη συνάντηση, που έγινε μεταξύ δικηγόρων της εργοδοσίας και δικηγόρων των Σωματείων των εργαζομένων για τη διάσωση του Τ/Σ « ALTER », εκείνο το οποίο ειπώθηκε είναι, ότι θα απολυθούν 250 περίπου εργαζόμενοι, ότι καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει για την καταβολή των οφειλομένων και καμία εγγύηση δεν δόθηκε για την βιωσιμότητα του νέου επιχειρησιακού σχήματος.

Ενώ δεν έχει εξοφλήσει δεδουλευμένες αποδοχές έως και 10 μηνών και το δώρο Χριστουγέννων, θέτει στους εργαζόμενους το εκβιαστικό δίλημμα ή δέχονται τους όρους, που θέλει να επιβάλει, ή παραιτείται από την διαδικασία του άρθρου 99 με συνακόλουθο την πτώχευση.

Ο εκβιασμός του Κουρή δεν θα περάσει.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ απευθύνονται προς την εργοδοσία του « ALTER » και σε κάθε εργοδοσία και ζητούν να εκπληρώσουν αμέσως τις υποχρεώσεις τους προς τους εργαζόμενους, να παύσουν κάθε απόπειρα μείωσης των αποδοχών τους και κάθε απόλυση, που γίνεται για δήθεν οικονομικούς λόγους.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν μια για πάντα, ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πληρώνουν αυτοί τις συνέπειες από τα πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια των εργοδοτών.

Ενωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στην εργασία και στη δίκαιη αμοιβή της.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο.ΜΕ.Δ.

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2011                                                Αρ. Πρωτ:  1460                                  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο.ΜΕ.Δ.

Συνάδελφοι!

Η απόφαση του Ο.ΜΕ.Δ. για την νέα συλλογική μας σύμβαση έχει ως εξής:
Για το μεν οικονομικό μέρος οι μισθοί μας παραμένουν ακριβώς στο ίδιο ύψος στο οποίο είχαν διαμορφωθεί από τη προηγούμενη συλλογική (0% δηλαδή), για το δε θεσμικό μέρος παραμένουν όλα ως έχουν!   Η νέα μας συλλογική σύμβαση έχει ισχύ από 28-4-2011 έως
28-4-2012.  Μετά την χρονική παρέλευση αν η νέα μας συλλογική δεν καταγγελθεί από κανένα από τα δύο μέρη (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.-Ε.Ι.ΤΗ.ΣΕ.Ε.) συνεχίζει να ισχύει. Αν καταγγελθεί ακολουθεί το γνωστό σε όλους μας εξάμηνο για νέες διαπραγματεύσεις  για την επόμενη συλλογική.  Αυτό σημαίνει  ότι μέχρι τις 28-10-2012 έχουμε σε ισχύ την συλλογική μας σύμβαση έτσι όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή η απόφαση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και από τα δύο μέρη.

Τονίζουμε πως με τους καινούριους νόμους η νέα μας Σ.Σ.Ε. ισχύει ΜΟΝΟ για όσους είναι μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καθώς έχει καταργηθεί η επεκτατικότητά της. Γι αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους ξέρουν, που δεν είναι ακόμα γραμμένοι στην Ένωσή μας, να  γραφτούν άμεσα αν θέλουν να ισχύει και γι αυτούς η νέα Σ.Σ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εργασιακούς μας εκπροσώπους!

Συνάδελφοι!

Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη ΟΛΩΝ μας γιατί με την στάση μας και τους αγώνες μας καταφέραμε όλοι μαζί μέσα σε χαλεπούς καιρούς να έχουμε νέα Σ.Σ.Ε. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους των τηλεοπτικών σταθμών εκείνων, που η εργοδοσία τους ζητούσε επίμονα ατομικές συμβάσεις και αυτοί με τη σειρά τους άντεξαν στις πιέσεις  και δεν υπέγραψε κανένας!!!

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ STAR ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/12

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ STAR  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO A ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ – ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΣΚΑΪ

 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΤΙΤΑ διαμαρτύρονται για την εκβιαστική πρόθεση της εργοδοσίας του Ομίλου «ΣΚΑΪ» να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές και καταστρατηγούν τα συλλογικά και εργασιακά δικαιώματα των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «SKAI.GR».

Οι διοικήσεις των Ενώσεων κηρύσσουν, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων τους, 24ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου 2011.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι εργοδότες του «ΣΚΑΙ», όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, βρίσκονται σε επίσημες διαπραγματεύσεις με τις Ενώσεις μας για την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων απαιτούν να μην υπογραφούν ατομικές συμβάσεις εργασίας και να γίνουν σεβαστά τα συλλογικά και όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στην ιστοσελίδα του «ΣΚΑΪ».

 ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

περισσότερα

3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΤΙΤΑ διαμαρτυρόμενα για την επιχειρούμενη νέα μείωση αποδοχών των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR », αποφάσισαν, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για σήμερα Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 από τις 15.00 έως τις 18.00.

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων ζητούν επιτακτικά να μην πραγματοποιηθεί καμία μείωση αποδοχών των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR ».
 
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

περισσότερα

NEA 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ STAR

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ διαμαρτυρόμενα για τις απολύσεις συναδέλφων αποφάσισαν σε έκτακτη συνεδρίασή τους, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, την κήρυξη στάσεων εργασίας για σήμερα, Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 ως εξής:

• Για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπάλληλους, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL» από τις 18.00 έως τις 22.00 όλων των δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.

• Για τους τεχνικούς, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL» στάση εργασίας από τις 17.45 έως τις 20.45.

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων ζητούν επιτακτικά, για μια ακόμη φορά, την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων, που απολύθηκαν, γιατί δεν υπέγραψαν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας με μείωση των αποδοχών τους και την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Η αυθαιρεσία της εργοδοσίας του «STAR CHANNEL» δε θα περάσει.

περισσότερα

2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ STAR

2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ STAR CHANNEL ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/12/11 ΑΠΟ ΩΡΑ 19.45 ΕΩΣ ΩΡΑ 21.45 ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2011                       αρ. πρωτ:  1453 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Συνάδελφοι,
 
Με το υπ αριθμό πρωτοκόλλου 1271 της 25/5/2011 υπόμνημα της Ένωσής μας προς το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας, που είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο, ζητήσαμε την ένταξη όλου του κλάδου μας στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών.  Δίνουμε σε αυτό την δική μας επιχειρηματολογία για κάθε  ειδικότητα της τηλεόρασης και αναφέρουμε τους λόγους για την ένταξη όλων των ειδικοτήτων στα βαρέα και ανθυγιεινά.  Επίσης κάναμε ανοιχτή πρόσκληση για τις όποιες περαιτέρω διευκρινήσεις, που τυχόν χρειαζόταν το Υπουργείο για το θέμα.

Η απόφαση του Υπουργείου στο πλαίσιο της… κοπτοραπτικής που εφάρμοσε για να βγουν από την λίστα χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι, ήταν να ενταχθούν σε αυτή μόνο οι εξωτερικοί εικονολήπτες που κουβαλάνε φορητή κάμερα καθώς και όσοι απασχολούνται στη συντήρηση κεραιών.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως η πάγια θέση της Ένωσής μας εξακολουθεί και είναι η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά  όλων των ειδικοτήτων της τηλεόρασης. Στην κατεύθυνση αυτή ετοιμάζεται νέο υπόμνημα με αναλυτικότερα επιχειρήματα για τις υπόλοιπες ειδικότητες. Παράλληλα έχει ζητηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας.

Δεν νοείται να μένουν έξω από τα βαρέα και ανθυγιεινά εργαζόμενοι που δέχονται απίστευτη ακτινοβολία κατά την διάρκεια της εργασίας τους όπως είναι τα Link και αρκετοί άλλοι εργαζόμενοι που δουλεύουν μέσα στους σταθμούς, όπως και όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ
Είναι η πάγια θέση μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

σχετικά με την ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/11

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2011                       αρ. πρωτ:  1452

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χωρίς πια να μας εκπλήσσουν οι διοικήσεις των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, STAR MEGA ALPHA και φυσικά το «τηλεοπτικό καμάρι» της τρόικας του ΔΝΤ και της κυβέρνησης ο ΣΚΑΙ, που θέλουν να θεωρούνται κιόλας επιχειρήσεις «κοινωνικής ωφελείας», καταφέρονται ενάντια σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία αφού προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να βγει παράνομη η 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα σωματεία τύπου για την Τετάρτη  30-11-2011 γιατί τα σωματεία τύπου είναι αντίθετα σ’ αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα που πάει να φέρει η κυβέρνηση.  Είναι ξεκάθαρο ότι οι εργοδότες που είναι κατά της απεργίας των σωματείων τύπου είναι και κατά της απεργίας όλων των Ελλήνων εργαζομένων. Κυβέρνηση και εργοδοσία έχουν τα ίδια συμφέροντα.

Η 24ωρη αυτή απεργία αποφασίστηκε, με πλήρες αίσθημα ευθύνης, να γίνει μια μέρα νωρίτερα από την Γενική Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  έτσι ώστε την ίδια μέρα της απεργίας να υπάρχει πλήρης κάλυψη των γεγονότων για την ενημέρωση του Ελληνικού λαού.
Για μια ακόμα φορά όμως οι «(I).E.K.O.» (Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Κοινωνικής Ωφελείας) δείχνουν την κοινωνική τους «ευαισθησία» αυτή την φορά όχι μόνο στους εργαζόμενούς τους, που άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι πια σε αυτό,  αλλά και απέναντι σε ολόκληρο τον εργαζόμενο και σκληρά δοκιμασμένο αυτήν την εποχή Ελληνικό λαό. Ουσιαστικά δηλαδή δεν χτυπάνε την απεργία την δική μας  αλλά την Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αφού συμμετείχαμε σ αυτή μια μέρα νωρίτερα.

Εμείς κύριοι ένα μόνο πράγμα έχουμε να σας πούμε! Η δράση φέρνει πάντοτε αντίδραση. Η προκλητικότητα και η αλαζονεία σας το μόνο αίσθημα που φέρνει σε όλο τον εργαζόμενο λαό είναι ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ!!!  Και αυτό όπως θα οφείλετε να ξέρετε μετατρέπεται πολύ εύκολα σε ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Όπλα  που μας είναι απαραίτητα για τον πόλεμο που κηρύξατε σε εμάς και τα παιδιά μας, όπλα που θα τα… νοιώσετε πολύ έντονα. Και αυτά τα όπλα μας τα δίνετε απλόχερα.

Επίσης σας γνωστοποιούμε πως στην επόμενη Πανελλαδική απεργία, θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά να απεργήσουμε την ίδια μέρα και όχι νωρίτερα. Και τότε μην ακούσουμε τίποτα… γκρίνιες του τύπου πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος κ.τ.λ. γιατί αποδείξαμε πως εμείς αυτό το σεβόμαστε σε αντίθεση με εσάς που το έχετε γραμμένο στα «παλαιά σας υποδήματα». Άλλωστε θα σας δώσουμε την ευκαιρία να… αναβαθμιστείτε καθώς θα μπορείτε κάλλιστα, να πάτε να βγάλετε παράνομη την απεργία της ίδιας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ!
Γιατί όχι; Σκεφτείτε το λίγο… Μπορείτε να το κάνετε. Έτσι θα μάθει ένας προς ένας εργαζόμενος Έλληνας την δύναμή σας και την… ΑΗΔΙΑ ΣΑΣ!!!
Αν και νομίζουμε πως ήδη σας έχουν πάρει χαμπάρι!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media