Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Μάρτιος 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 31/3 ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ... 16.00

Αθήνα,  16 Μαρτίου 2012          Αρ. Πρωτ:  1511
Ορθή επανάληψη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31/3/2012

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά από απαίτηση πολλών μελών μας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου στις 31/3/2012 αντί για τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, εργασιακά θέματα γενικότερα εν όψει των ραγδαίων     πολιτικών εξελίξεων.
2. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και όποιων άλλων κρίνει σκόπιμο για όλα τα θέματα που αφορούν εργασιακά, ασφαλιστικά αιτήματα, διασφάλιση θέσεων εργασίας
το

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012
και ώρα 16.00*
στον Συνεδριακό χώρο του
ΚΥΒΕ Περιστερίου
(Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού)
[Γέφυρα Κολοκυνθού]

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι πολύ πιθανό μέχρι το Σάββατο να υπάρξουν νέες εξελίξεις για το θέμα της Συλλογικής σύμβασης.  Στην συνέλευση θα γίνει πλήρης ενημέρωση και θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αθήνα,  26 Μαρτίου 2012                                                            Αρ. Πρωτ:  1522

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALTER

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ALTER

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

1. Είδη μπακαλικής (ρύζι, κριθαράκι, φασόλια, τοματάκια, λάδι, αλάτι, αλεύρι, βούτυρο, αυγά, φρυγανιές, ζάχαρη, γάλατα, καφέδες, αλλαντικά, τυριά κτλ)
2. Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας κτλ)
3. Απορρυπαντικά (καθαριστικά σπιτιού, πλυντηρίου κτλ)
4. Προσωπική υγιεινή (αφρόλουτρα, σαμπουάν, κτλ)
5. Παιδικά ( Πάνες όλα τα μεγέθη, γάλατα σκόνη, κρέμες σκόνη, μωρομάντηλα κτλ)

ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ….


για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ MAIL Τ/Σ STAR

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2012                          αρ. πρωτ: 1520

Συνάδελφοι,

Το παρακάτω εταιρικό mail κοινοποιήθηκε από την διεύθυνση προσωπικού του Τ/Σ STAR CHANNEL πριν από λίγες ημέρες:
«Αγαπητοί συνάδελφοι.
σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε πρόσφατα η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών(Τμήμα Εργατικών Διαφορών),με αριθμό 2363/2011 που έκρινε παράνομες την 24ωρη απεργία των ΕΣΗΕΑ,ΕΠΗΕΑ,ΠΟΣΠΕΡΤ και ΕΤΙΤΑ την 30 Νοεμβρίου 2011,όπως επίσης και την 4ωρη και 3ωρη στάση εργασίας των πιο πάνω τη 1η Δεκεμβρίου για δύο λόγους:
1.Ανακοινώθηκαν την παραμονή το απόγευμα (29.11.2011-18:00)και όχι 4 ημέρες νωρίτερα, όπως προβλέπει ρητά ο νόμος για τις επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
2.Δεν αποφασίστηκαν από τις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων ,όπως προβλέπει ρητά ο νόμος αλλά από τα Διοικητικά τους Συμβούλια.
Τα ίδια έκριναν και πλήθος άλλων όμοιων αποφάσεων εντός του 2011,όπως οι ΕφΑθ 475/2011,ΜΠΑ 756/2011,ΜΠΑ 760/2011,ΜΠΑ 1007/2011ΜΠΑ 1036/2011,ΜΠΑ 1085/11,ΜΠΑ102/2011,ΜΠΑ 1149/2011,ΜΠΑ 1173/2011,ΜΠΑ 1187/2011.
Οι αποφάσεις αυτές είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Επίσης, η πρόσφατη απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών(Τμήμα Εργατικών Διαφορών),με αριθμό 2364/2011,έκρινε για τους ίδιους λόγους παράνομες τις κινητοποιήσεις των ΕΣΗΕΑ,ΕΠΗΕΑ,ΕΤΕΡ και ΠΟΣΠΕΡΤ στις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις την 30 Νοεμβρίου 2011 και την 1 Δεκεμβρίου 2011, και υποχρέωσε τις ΕΣΗΕΑ ΕΠΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ "να παραλείπουν στο μέλλον παρόμοια απεργία χωρίς την τήρηση των διατυπώσεων του ν.1264/1982",δηλ.χωρίς την τήρηση της 4ήμερης προθεσμίας προειδοποίησης και χωρίς σχετική απόφαση από τη Γενική Συνέλευση του οικείου Σωματείου.
Ευχαριστώ.»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΙΤΑ:

Τα διαλαμβανόμενα στο εταιρικό σας mail προς τους συναδέλφους εργαζόμενους του σταθμού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, στερούνται δε σε κάθε περίπτωση νομικής και ουσιαστικής βασιμότητας, εκτοξεύονται δε και μόνο προς απειλή για να διαφυλαχθεί η συμμόρφωση των εργαζομένων του Τ/Σ STAR σε αντεργατικές μεθοδεύσεις και να αποτραπεί η συμμετοχή τους σε μελλοντικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όπως οφείλατε να γνωρίζετε η νομιμότητα της κάθε απεργιακής κινητοποίησης κρίνετε AD HOC δηλαδή ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.  Τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ.αριθ.2364/2011 επαναλαμβάνουν το νομικά αυτονόητο, ότι σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση πρέπει να διασφαλίζονται οι όροι νομιμότητας.  Το αν στην κάθε συγκεκριμένη κινητοποίηση οι όροι του νόμου τηρήθηκαν ή όχι κρίνεται μόνο όχι βέβαια εκ των προτέρων από την κρίση του κάθε εργοδότη, αλλά από το αρμόδιο δικαστήριο εάν και εφόσον προσφύγει κατά της νομιμότητας της συγκεκριμένης απεργιακής κινητοποίησης ο συγκεκριμένος εργοδότης.  Επομένως δεν μπορεί να προεξοφληθεί ούτε η δικαστική προσφυγή ούτε η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης εκ των προτέρων. Αντιθέτως η παρεμπόδιση της νόμιμης συνδικαλιστικής δράσης και το στήσιμο απεργοσπαστικών μηχανισμών είναι σε κάθε περίπτωση παράνομη.
Επίσης θεωρούμε τουλάχιστον ατυχή την αναφορά σας στην 24ωρη απεργία της 30ης Νοεμβρίου 2011 καθώς υπενθυμίζουμε πως αυτή έγινε μία μέρα νωρίτερα από την 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. σεβόμενοι την ενημέρωση του κόσμου, καθώς υπήρχαν μεγάλοι φόβοι για γενικευμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Παρ όλα αυτά η στάση σας προσβάλλοντας νομικά την συγκεκριμένη κινητοποίηση. μας έδειξε πως ο μόνος λόγος που θέλετε να λέγεστε επιχειρήσεις “κοινής ωφελείας” είναι για να απολαμβάνετε τα οφέλη που δίνει ο νόμος σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις και όχι για την ουσία του νόμου, καθώς θα έπρεπε να ήσασταν ευχαριστημένοι που δεν απεργήσαμε την ίδια ημέρα με την Γ.Σ.Ε.Ε.

Τονίζουμε δε πως υπάρχουν στο παρελθόν κινητοποιήσεις που δεν τηρήθηκε η τετραήμερη προειδοποίηση και παρόλα αυτά κρίθηκαν από την δικαιοσύνη νόμιμες, αλλά φανταζόμαστε πως απλά… παραλείψατε να το αναφέρετε στο εταιρικό σας mail.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1

Αθήνα, 23 Μαρτίου  2012                                 Αρ. πρωτ:  1519

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Τ/Σ ΑΝΤ1

Συνάδελφοι!
Σας ενημερώνουμε πως οι ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών που έφερε η διοίκηση του ΑΝΤ1 στους εργαζόμενους του σταθμού ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για τα μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καθώς για εμάς υπάρχει σε ισχύ η Συλλογική σύμβαση που μας έδωσε πριν λίγο καιρό ο Ο.ΜΕ.Δ.
Όμως, δυστυχώς, η Συλλογική σύμβαση αυτή δεν καλύπτει τους εργαζόμενους τεχνικούς που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ καθώς πριν από λίγο καιρό χάθηκε η επεκτατικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων.
Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους των τμημάτων που ανήκουν στην Ε.Τ.Ι.Τ.Α., σε ενδεχόμενο κάλεσμά τους από την εργοδοσία, να αντισταθούν και να μην υπογράψουν την εργατική θανατική τους καταδίκη.  Οι ατομικές συμβάσεις σας κάνουν έρμαιο των εργοδοτών σας και σας απομονώνουν από το υπόλοιπο σύνολο καθώς τις όποιες διαπραγματεύσεις για τον μισθό σας και για τα θεσμικά σας θα πρέπει να τις κάνετε μόνοι σας με την εργοδοσία και όχι να τις κάνει για εσάς κάποιο συλλογικό όργανο. Υπογράφοντας τώρα μια ατομική σύμβαση με τους καινούριους αντεργατικούς νόμους οποιαδήποτε στιγμή ο εργοδότης μπορεί να σας ζητήσει να παίρνετε μισθό ακόμα και ίδιο με τον βασικό μισθό της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης, δηλαδή 500 ευρώ.

Γι αυτό λοιπόν σας λέμε: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!  Ακόμα κι αν σας πιέσουν ή σας απειλήσουν να ενημερώσετε άμεσα το σωματείο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για να διωχθούν νομικά οι υπεύθυνοι καθώς η υπογραφή μιας τέτοιας σύμβασης βάσει του νόμου είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και τυχόν απειλές είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.   Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως έχετε κάθε δικαίωμα να παραπέμπετε τους ανθρώπους της Διοίκησης που σας πλησιάζουν γι αυτό το θέμα στο συνδικαλιστικό σας όργανο, την Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για οποιαδήποτε συζήτηση θέλουν να κάνουν μαζί σας κι ας μην είστε μέλος μας!  Ό,τι θέλουν ας έρθουν να το συζητήσουν μαζί μας.  Δεν είστε υποχρεωμένοι να πηγαίνετε σε κανένα γραφείο να συζητάτε οτιδήποτε και να υπογράψετε οτιδήποτε σας ζητηθεί.  Όσες πιέσεις κι αν σας ασκήσουν η απάντησή σας θα είναι μία: «συζητήστε το με το σωματείο μου». Ακόμα έχετε κάθε δικαίωμα να ζητήσετε αυτό το χαρτί και να το πάτε σε οποιονδήποτε δικηγόρο εργατολόγο ή ακόμα αν θέλετε στον δικηγόρο του σωματείου μας να σας ενημερώσει για τα πάντα!

Συνάδελφοι τεχνικοί του ΑΝΤ1,
Συνάδελφοι σκηνοθέτες, συνάδελφοι στην παραγωγή, στο κομμωτήριο, στο μακιγιάζ!   Η μόνη υπογραφή που πρέπει να βάλετε είναι στην δική μας αίτηση για να γίνετε μέλος μας. Μόνο έτσι αυτή την στιγμή δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να σας ζητήσουν να υπογράψετε ατομική σύμβαση τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούλιο που λήγει και η μετενέργεια της Σ.Σ.Ε. που έχουμε (αν υποθέσουμε πως θα μας την καταγγείλουν αμέσως μετά την λήξη της).  Και μαζί με όλους τους συναδέλφους τεχνικούς όλων των υπολοίπων σταθμών να παλέψουμε για την νέα μας Σ.Σ.Ε.  Τα καταφέραμε μια φορά.  Μπορούμε και δεύτερη!!!

Αν κάποιος από εσάς φοβάται μην τυχόν και με την εγγραφή σας στην Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας στοχοποιήσει η εργοδοσία (κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό από εμάς), υπάρχει η λύση. Πείτε το στο συνάδελφό σας και αυτός στον διπλανό του συνάδελφο και μαζευτείτε πέντε-πέντε, δέκα-δέκα, και γραφτείτε μαζικά.  Αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει, όπως και να έχει  πάρτε την απόφαση να γίνετε μέλος μας. Ούτως ή άλλως ήδη αρχίζουν και έρχονται σε εμάς αιτήσεις συναδέλφων σας από τον ΑΝΤ1.

Προστατέψτε την δουλειά σας, τον μισθό σας, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ και ελάτε μαζί με όλους τους άλλους συναδέλφους από τα άλλα κανάλια (που η συντριπτική τους πλειοψηφία πια είναι μέλη μας) να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα σε αυτήν την απίστευτη θύελλα που έχει έρθει!!!  Απευθυνθείτε σε εμάς ή στον εργασιακό μας εκπρόσωπο.
Προς την Διοίκηση του ΑΝΤ1:
Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ανάκληση ΟΛΩΝ των ατομικών συμβάσεων που φέρατε στους εργαζόμενους του σταθμού.  Προειδοποιούμε πως αν τολμήσετε να φέρετε ατομικές συμβάσεις σε τμήματα που ανήκουν στην Ε.Τ.Ι.Τ.Α., είτε είναι μέλη μας είτε όχι, οι εργαζόμενοι αυτοί ,είμαστε έτοιμοι μαζί με τις άλλες συνεργαζόμενες ενώσεις να απαντήσουμε δυναμικά!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/3

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ALPHA
ΤΡΙΤΗ 20/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΤ1 και STAR ΤΡΙΤΗ 13/3

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤ1
ΤΡΙΤΗ 13/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ FAME STUDIO

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ STAR CHANNEL
ΤΡΙΤΗ 13/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO A

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ

περισσότερα

μετά την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012                                                αρ. πρωτ:  1491

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, ενημερωθήκαμε πλήρως για το πως μας επηρεάζει το νέο αντισυνταγματικό μνημόνιο της άθλιας κυβέρνησης από τον εργατολόγο μας Δημήτρη Περπατάρη. Μετά την λήξη της συλλογικής μας σύμβασης λοιπόν και αν αυτή καταγγελθεί και περάσει το τρίμηνο της μετενέργειας και αν δεν έχουμε κερδίσει νέα Σ.Σ.Ε., η κατάσταση έχει ως εξής:
Στον βασικό μισθό που έχει ο καθένας από εμάς ο οποίος ορίζεται από την μισθολογική κατηγορία την οποία ανήκει σε συνδυασμό με τα χρόνια προϋπηρεσίας (2ετίες), τα μόνα επιδόματα που προστίθενται είναι: α)επίδομα  ωρίμανσης (παραμονής στον ίδιο εργοδότη-πενταετίες), β) επίδομα τέκνων, γ) επίδομα σπουδών, δ) επίδομα επικίνδυνης εργασίας.  Όποιο άλλο επίδομα διαμορφώνει τον μισθό μας αυτό αφαιρείται.

Βασικότερο όλων που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος εξακολουθεί να βρίσκεται στις ατομικές συμβάσεις εργασίας που μας… «προτείνουν» κατά καιρούς οι εργοδότες μας.  Και αυτό γιατί αν υπογράψει κάποιος την όποια ατομική σύμβαση κι ας είναι αυτή με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους από τις μειώσεις που θα δεχθούμε λόγω μνημονίου, γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του κάθε εργοδότη χωρίς όμως πλέον να καλύπτεται από την ΣΣΕ, ο δε εργοδότης οποτεδήποτε θελήσει έχει το δικαίωμα να σας ζητήσει και νέα μείωση μισθού και να σας πάει ακόμα και στον βασικό μισθό της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Γύρω στα 500 ευρώ δηλαδή!

Συνάδελφοι,
Έχουν περάσει κοντά δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε η σφοδρότατη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα και εμείς οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης, έχουμε κρατήσει τους μισθούς μας λόγω της σταθερής μας στάσης και των αγώνων που κάναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Από την αρχή αυτής της καταιγίδας μοναδική μας ομπρέλα είναι και θα είναι η συλλογική μας σύμβαση.  Με όλες μας τις δυνάμεις λοιπόν θα παλέψουμε αν χρειαστεί και για την νέα μας Σ.Σ.Ε. Δεν ξεχνάμε πως τηλεόραση χωρίς τους τεχνικούς της ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!
Επίσης σας ενημερώνουμε πως θα ακολουθήσει και νέα Γενική συνέλευση που θα κληθούμε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για τον τρόπο και την διάρκεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων οι οποίες έρχονται.

Τέλος καλούμε όλους, τους ελάχιστους πλέον συναδέλφους, που δεν μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. να γραφτούν άμεσα στο σωματείο μας, διότι για αυτούς δεν ισχύει ήδη η όποια Συλλογική σύμβαση, καθώς έχει χαθεί εδώ και καιρό η επεκτατικότητα όλων των Σ.Σ.Ε. και είναι πλέον τελείως απροστάτευτοι.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

το ΧΡΥΣΟΦΕΓΓΑΡΑΚΙ

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

"ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΕΓΓΑΡΑΚΙ"

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ ,  ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ.


ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210 – 8847039 ΚΑΙ 6941668514 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/03/12.


ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ……

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media