Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Ιανουάριος 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2013                                                                                   Αρ. Πρωτ: 1698

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Νοιώθουμε την ανάγκη να… ευχαριστήσουμε τον κύριο Χατζηδάκη και την συγκυβέρνηση της ντροπής για τους αντισυνταγματικούς και δικτατορικούς χειρισμούς της στην απεργία του μετρό. Βοηθήσατε στα  μέγιστα ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ και κύριοι της συγκυβέρνησης με την αμέριστη βοήθεια-όπως πάντα άλλωστε- των Μ.Μ.Ε., να συνειδητοποιήσει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός το πόσο ΤΡΕΜΕΤΕ την ενότητά του καθώς και αυτή των συνδικάτων. Φτάσατε στο σημείο χωρίς να έχετε το συνταγματικό δικαίωμα να επιβάλλεται το μέτρο της επίταξης στους απεργούς με το πρόσχημα «το καλό του κοινωνικού συνόλου».  Την στιγμή που εσείς ο ίδιος με τους… συνοδοιπόρους σας καταστρέφετε, με τους επίσης αντισυνταγματικούς νόμους που ψηφίζετε, ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Σας ευχαριστούμε τα… μέγιστα ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ που σκεφτήκατε το κοινωνικό σύνολο να έχει συγκοινωνίες να πάει στη δουλειά του, την στιγμή που ΕΣΕΙΣ εξωθήσατε στην ανεργία 2 εκατομμύρια συναδέλφους μας. Τουλάχιστον μέσα στην ανέχεια και την εξαθλίωση που ΕΣΕΙΣ μας έχετε καταδικάσει, μένουμε ήσυχοι, καθώς γνωρίζουμε πως πάνω από όλα σκέφτεστε το … καλό μας, ενώ ο άνεργος πρέπει να δώσει 1.5 ευρώ για να πάει να πάρει το φαγητό του από το συσσίτιο και 1.5 ευρώ να γυρίσει από το συσσίτιο.

Σας ευχαριστούμε τα… μέγιστα ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ διότι οι χειρισμοί σας ήταν αυτοί που προκάλεσαν την ταξική αλληλεγγύη των συνδικάτων με τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε το σωματείο των απεργών από αντίστοιχα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και από απλούς πολίτες, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι το διακύβευμα είναι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και όχι η μείωση μισθών ή οτιδήποτε άλλο. Και έτσι ζυμώσατε κι άλλο τον επερχόμενο συντονισμένο αγώνα όλων των συνδικάτων που τόσο τρέμετε!

Σας θυμίζουμε τον πρόσφατο δικό μας αγώνα όπου ενώ βρισκόμασταν σε διάλογο με το εργοδοτικό μας σωματείο, την Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.,  για τις μειώσεις μισθών, όλο και κάτι καινούργιο μας ζητούσαν με αποτέλεσμα να μας εξωθήσουν σε απεργίες.  Επειδή θέλουν τον κάθε εργαζόμενο όμηρο του κάθε εργοδότη και χωρίς συνδικαλιστική εκπροσώπηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος αν νικήσουν ή χάσουν οι εργαζόμενοι στις αστικές μεταφορές, η ενότητα ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ.  Οι ίδιοι αυτοί εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα τους δεν υπήρχε καν διάλογος.  Σε μια πολιτεία όπου τα κέντρα χρυσού είναι περισσότερα από τις τράπεζες, που συμπολίτες μας ανταλλάσουν κουπόνια για τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ, το μόνο σίγουρο είναι ότι επιβάλλεται ο διάλογος.  Γι αυτό λοιπόν κι εμείς επιμένουμε στο σύνθημά μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΖΙ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ.

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2013                                                                                Αρ. Πρωτ: 1696

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ

Σήμερα το μεσημέρι η συγκυβέρνηση αποφάσισε την επίταξη των εργαζομένων στον μετρό.
Ο αγώνας τους για συλλογική σύμβαση εργασίας δεν είναι μόνο δικός τους.  Είναι όλων των εργαζομένων στη χώρα.  Για αυτό τους συμπαραστέκονται οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς και τους καλύπτει το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας και η Γ.Σ.Ε.Ε.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους και καλούμε τα μέλη μας σε αγωνιστική επαγρύπνηση όπως και όλα τα σωματεία του χώρου σε συμπαράστασή τους.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΖΙ -  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ STAR

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ STAR, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/1 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ALPHA-ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 12.00

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2013                                                                                   Αρ. Πρωτ: 1693

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!

Σας θυμίζουμε πως το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί η τακτική συνέλευση της Ένωσής μας στο πολιτιστικό κέντρο του Ελληνικού εντός της πρώην αμερικάνικης βάσης.  Για την εξυπηρέτησή σας από και προς το πολιτιστικό κέντρο θα διατεθεί πούλμαν που αφετηρία θα έχει στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού-Γέφυρα Κολοκυνθού).  Το πούλμαν θα αναχωρήσει για το Πολιτιστικό κέντρο του Ελληνικού στις 11:00 το πρωί. Ενημερώστε έγκαιρα την Ένωση στο 210-8847039 η στο 6941668514, ώστε να έχουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων για τις απαιτούμενες διαδικασίες.

          Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Αθήνα,  11 Ιανουαρίου 2013

Αρ. Πρωτ:  1690

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Τακτική Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.   Διοικητικός απολογισμός

2.   Οικονομικός απολογισμός

3.  Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και όποιων άλλων κρίνει σκόπιμο για όλα τα θέματα που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά αιτήματα, υπογραφή ΣΣΕ, διασφάλιση θέσεων εργασίας

 

το

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 ώρα 12:00

στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 εντός της πρώην αμερικάνικης βάσης

για την εξυπηρέτησή μας από και προς το πολιτιστικό κέντρο, θα διατεθεί πούλμαν.   Ενημερώστε την Ένωση στο 210-8847039 ή στο 6941 668514 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16/1, ώστε να έχουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων για τις απαιτούμενες διαδικασίες.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

από ΠΟΣΠΕΡΤ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΣΠΕΡΤ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
(από 3 ‐ 12 ετών, συνοδευόμενα από 1 γονέα)

για το Σάββατο 12 – 01 – 2013

Παιδικό Μιούζικαλ:
«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Διεύθυνση: Βουλιαγμένης 245 τηλ : 2109702489, 6938272727
ώρα έναρξης : 11:00πμ

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο γνωστά έργα του Όσκαρ Ουάιλντ εδώ και 100 χρόνια, «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», θα ανέβει το φετινό χειμώνα στην νέα Θεατρική σκηνή «Ατλαντίς» στα Νότια προάστια.
Ένα μιούζικαλ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μια Παραγωγή, ιδιαίτερα προσεγμένη που θα καθηλώσει και θα διασκεδάσει επί δύο ώρες γονείς και παιδιά. Η ιστορία του πρίγκιπα που αναζητά το μυστικό της ευτυχίας.
Στους κεντρικούς ρόλους του Χελιδονιού και του Πρίγκιπα, δύο αξιόλογοι και πολυτάλαντοι ηθοποιοί, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Νεκτάριος Λουκιανός. Η σκηνή θα γεμίσει με τις φωνές παιδιών που θα βρίσκονται στο κοινό, με μια διάθεση του σκηνοθέτη Δημήτρη Παναρετάκη να δώσει στα ίδια τα παιδιά‐ θεατές τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την σκηνή και να αγαπήσουν το θέατρο. Παίζουν ακόμα, Μαρία Ελευθεριάδη, Σταύρος Ζουλιάτης, Μανώλης Πετράκης, Στεφανία Φιλιάδη, Αγνή Χιώτη.
Η άρτια μουσική επένδυση που έχει κάνει ο σκηνοθέτης της παράστασης σε συνεργασία με τους Δημήτρη Χαλιώτη και Αλέξιο Κοτσώρη στη διασκευή και στους στίχους των τραγουδιών σε συνδυασμό με τις χορογραφίες του Μιχάλη Μαραγκού θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και παράλληλα θα τους δοθούν μηνύματα ιδιαίτερα σημαντικά για τις περιόδους που ζούμε. Η φιλία, η αγάπη, η προσφορά, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας, ξετυλίγονται μέσα από την ιστορία του Όσκαρ Ουάιλντ και εκπέμπουν μηνύματα αισιοδοξίας.
Μετά το πέρας της παράστασης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ηθοποιούς.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Τηλέφωνα κρατήσεων (μέχρι την Παρασκευή 10‐1‐2013) :
ΠΟΣΠΕΡΤ : 210 6066828
ΕΣΤΙΑ : 210 6066743, 6066050

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media