Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Φεβρουάριος 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ MEGA

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ MEGA - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/2 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (CAFE G) - ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 19/2 ΩΡΑ 09.30 ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Αθήνα,  15 Φεβρουαρίου 2013
Αρ. Πρωτ:  1708

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Τακτική Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός
2. Οικονομικός απολογισμός
3. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και όποιων άλλων κρίνει σκόπιμο για όλα τα θέματα που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά αιτήματα, υπογραφή ΣΣΕ, διασφάλιση θέσεων εργασίας

την
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 ώρα 09:30
ημέρα της 24ωρης απεργίας εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ

στον Συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου
 [Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού
(Γέφυρα Κολοκυνθού)]

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2013           αρ. πρωτ: 1706

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!

Τον τελευταίο καιρό και όσο προχωράει το μνημονιακό έργο της συγκυβέρνησης της ντροπής, γινόμαστε μάρτυρες των προθέσεών της να καταστείλει με οποιονδήποτε τρόπο, κάθε μορφή πάλης, κάθε μορφή αντίστασης, κάθε μορφή αντίδρασης των ίδιων των εργαζομένων και των συνδικάτων τους. Τελευταίο παράδειγμα, μετά την επίταξη στους εργαζόμενους στο μετρό και η επίταξη των ναυτεργατών. Η δοτική συγκυβέρνηση δεν διστάζει πια ξεκάθαρα όχι μόνο να νομοθετεί αντεργατικούς νόμους, αλλά και να χρησιμοποιεί άλλους προς όφελος των εργοδοτών και της ιδίας, έστω και αν αυτό ξεπερνά τα όρια της συνταγματικότητας.

Είμαστε στο πλευρό των απεργών του μετρό και των ναυτεργατών που τους επιτάξανε. Είμαστε στο πλευρό των αγροτών που βγαίνουν στους δρόμους και με τις δυνάμεις καταστολής προσπαθούν να τους διαλύσουν. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας που οι μνημονιακοί νόμοι και η απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας, τους έχει φέρει στην εξαθλίωση. Είμαστε στο πλευρό των συνδικαλιστών του Π.Α.ΜΕ. που αντέδρασαν δυναμικά λίγες μέρες πριν στο Υπουργείο Εργασίας -Υπουργείο Εργοδοσίας θα λέγαμε καλύτερα- και που τώρα υπάρχει σε εξέλιξη ένας δικαστικός αγώνας. Την αντίδραση αυτή την χάρηκε ιδιαίτερα ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός.

Συνάδελφοι!

Όπου υπάρχει αγώνας, όπου υπάρχει αντίσταση, όπου υπάρχει αντίδραση στην ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι αλλά και ως Έλληνες, εμείς θα είμαστε εκεί να συμπαραστεκόμαστε και να αντιστεκόμαστε! Ήρθε ο καιρός πια που ΟΛΑ τα πρωτοβάθμια σωματεία πρέπει να οργανωθούν για να ανατρέψουμε την τρικομματική κυβέρνηση που ευνοεί μόνο την εργοδοσία και έχει βάλει στον γύψο όλη την εργατική τάξη της χώρας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media