Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Μάρτιος 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤ1

H ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΤ1 ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3 ΩΡΑ 14:00 ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΠΑ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΕΚΕΙ

περισσότερα

για ΕΤΗΣΙΕΣ κάρτες απεριορίστων διαδρομών του Ο.Α.Σ.Α.

Συνάδελφοι,

Όποιος ενδιαφέρεται για ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι κατηγορίες των καρτών είναι δύο και με την έκπτωση (23%) η τιμή τους διαμορφώνεται ως εξής:

> Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τράμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)
ΕΤΗΣΙΑ (1/2/2013-31/1/2014) ………………..347 € (αντί 450 €)

> Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών για Λεωφορεία - Τρόλεϊ - Τραμ
Ισχύει για Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τρόλεϊ και Τραμ.
ΕΤΗΣΙΑ (1/2/2013-31/1/2014)...……..….…..154 € (αντί 200 €)

Οι συνάδελφοι δικαιούνται να προμηθευτούν ετήσια κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).
Ειδοποιούνται οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ότι έχουν έκπτωση 50% για τις ΜΗΝΙΑΙΕΣ κάρτες που πρέπει να αγοράζουν κάθε μήνα οι ίδιοι, χωρίς την παρέμβασή μας.
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε είτε στα γραφεία της Ένωσής μας (210-8847039) ώρες γραφείου, είτε στο 6941 668514 (Μαρία).

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2013                        αρ. πρωτ: 1716


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!
Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA εδώ και μερικούς μήνες έχει αφαιρέσει από το μισθό όσων εργαζομένων δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση, το επίδομα της παραμονής στον ίδιο εργοδότη (πενταετίες) παραφράζοντας το μνημονιακό νόμο περί μετενέργειας της Σ.Σ.Ε. Πριν λίγες ημέρες απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας μας δικαίωσε πλήρως καθώς ανέφερε πως το συγκεκριμένο επίδομα συνεχίζει και υφίσταται και δεν μπορεί να κοπεί μονομερώς από τον εργοδότη.  Η απόφαση αυτή μάλιστα λήφθηκε λαμβάνοντας υπ όψιν έγγραφη απάντηση σε σχετικό ερώτημα από το ίδιο το υπουργείο Εργασίας.
Εμείς καλούμε την διοίκηση του Τ/Σ MEGA να σεβαστεί και να συμμορφωθεί με την απόφαση αυτή και να ακολουθήσει τη νομιμότητα!
Η απόφαση αυτή καθώς και η σχετική απάντηση του Υπουργείου Εργασίας είναι και στην διάθεση της διοίκησης του Τ/Σ STAR που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί πως κανένα (;) επίδομα δεν συνεχίζει να ισχύει μετά την μετενέργεια της Σ.Σ.Ε. και εφαρμόζει μονομερείς μειώσεις μισθών, χωρίς να έχει υπογράψει ούτε ένας τεχνικός ατομική σύμβαση.
 
Υ.Γ. 
Και επειδή σε διάφορους ..."εργοδοτικούς κύκλους" διαδίδεται πως η μείωση που έγινε στους μισθούς των τεχνικών του STAR είναι της τάξεως του 20%, αποκαθιστούμε την αλήθεια λέγοντας πως η μείωση αυτή είναι της τάξεως του 9% μεσοσταθμικά.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALPHA

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALPHA - ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/3 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media