Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Ιανουάριος 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2014                         αρ. πρωτ: 1821

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
ΠΡΩΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚYΜΑΝΤΕΡ
ΜΕΛΩΝ Ε.Τ.Ι.Τ.Α.


Αγαπητοί συνάδελφοι,

μέσα στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης της Ένωσής μας σχεδιάζουμε  τη δημιουργία του

1ου Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Μελών της Ένωσης
 
όσοι συνάδελφοι Τεχνικοί ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, δηλώστε συμμετοχή στην γραμματεία στο τηλέφωνο  2108847039  ή στο φαξ   2108847368  μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014 ώρες επικοινωνίας  09:00 -  17:00

 

υπεύθυνοι εκδήλωσης:
Νικολέττα Γιαννακοπούλου: 6946406910
Μανώλης Τρίκας:  6941668519
Γιάννης Βλάχος: 6941668513
Μαρία Σταυροπούλου: 6941668514


(email: info@etita.gr  -  maria@etita.gr – etitamail@yahoo.gr)

 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ STAR ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2014                         αρ. πρωτ: 1818


ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ STAR ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

Συνάδελφοι!

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR  από την άλλη εβδομάδα ξεκινά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν τεχνικούς του καναλιού. Η δική μας θέση ως σωματείο αλλά και ως εργαζόμενοι, είναι πως όποιες ενέργειες προσβλέπουν  στην αναβάθμιση και στην πρόοδο της δουλειάς μας, είναι θετικές και μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν εκτός του 8ωρου και εκτός του πενθημέρου, πράγμα απολύτως λογικό αφού μετά από δύο εθελούσιες εξόδους και ειδικά μετά από το ξεκίνημα ενός νέου προγράμματος, οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει δουλεύουν πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται χρόνος μέσα στις βάρδιές τους.

Παρά ταύτα εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εφόσον τα σεμινάρια αυτά βρίσκονται εκτός βαρδιών και δεν είναι επιδοτούμενα ΔΕΝ μπορεί να είναι υποχρεωτικά. Είναι προαιρετικά.
Θεωρούμε επίσης πως αν η διοίκηση επιθυμούσε να προσδώσει, κάποιον υποχρεωτικού τύπου χαρακτήρα σε αυτό το πρόγραμμα, θα έπρεπε να το επιδοτήσει, καθώς στις εποχές που ζούμε ακόμα και οι επιπλέον μετακινήσεις μας, είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμες οικονομικά.

Υ.Γ.
Συνάδελφοι!
Ενδέχεται σε λίγες μέρες να πραγματοποιηθεί συνέλευση εργαζομένων του σταθμού για θέματα που μας αφορούν και για πιθανές νέες κινήσεις μας.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20.1

Αθήνα,  20 Ιανουαρίου 2014
Αρ. Πρωτ:  1816

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. ξεκινά μια νέα προσπάθεια καθημερινής επαφής μαζί σας.  Στα mail σας  υπάρχει ήδη η ενημέρωση μετά από κάθε Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν.  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, για νομικές συμβουλές, ή για τις οποιεσδήποτε προτάσεις και κριτικές. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν λάβει την ενημέρωση παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μας δώσετε το email σας.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/1

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2014                                                                                  Αρ. Πρωτ:  1814
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την είσοδο της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. και την εφαρμογή των ανθρωποκτόνων μνημονίων.  Αποτίμηση;  Κατάργηση εργατικών κεκτημένων, εξευτελιστικοί μισθοί, μαύρη ανασφάλιστη ελαστική και απλήρωτη εργασία, συνεχείς παρανομίες από εργοδότες, ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, χουντικές πρακτικές και αποφάσεις, εξοντωτική φορολογία, καταπάτηση του Συντάγματος από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, φτώχεια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, και πολλά άλλα!!!

Μέσα σε όλα αυτά η αστική εξουσία και δικαιοσύνη πολλές φορές ταυτίζεται με την σκληρή πολιτική που ασκείται στον δοκιμαζόμενο λαό και με τις αποφάσεις της καταδικάζει τους αγώνες των σωματείων και των εργαζομένων.  Έτσι με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εργοδοτών.  Παράνομες απεργίες και διώξεις συνδικαλιστών είναι πια φαινόμενο συνηθισμένο.  Είναι πλέον ξεκάθαρη η πρόθεση της ποινικοποίησης κάθε μορφής αγώνα, κάθε μορφής αντίστασης!

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. μέσα στο 2011 είχε πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό STAR για την καταπάτηση και τη μη εφαρμογή της Συλλογικής μας σύμβασης.  Μετά από αγωγή που μας έγινε από την διοίκηση του σταθμού, το δικαστήριο καταδίκασε το σωματείο μας καθώς και τα 9 μέλη του Δ.Σ. σε δυσβάσταχτο χρηματικό ποσό.  Σκεπτικό της απόφασης αυτής ήταν πως οι κινητοποιήσεις αυτές έγιναν με δόλο(;) για να μειώσουμε τα έσοδα του σταθμού καθώς και η κακή οικονομική κατάσταση (;) των εργοδοτών μας! 

Φυσικά η Ένωσή μας κατέθεσε έφεση για αυτήν την απόφαση.  Τα 9 μέλη του Δ.Σ. με την σειρά μας διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους πως τέτοιου είδους αποφάσεις μας πεισμώνουν και μας χαλυβδώνουν ακόμα περισσότερο!  Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με περισσότερη δύναμη και περισσότερη θέληση για την αξιοπρέπεια όλων των μελών μας, όλων των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media