Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Δεκέμβριος 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΕ TV

Συνάδελφοι,

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ OTE TV

Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας εντάχθηκε στο εκπτωτικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV για τα ΜΜΕ, που μας εξασφαλίζει 45% έκπτωση για το πλήρες πακέτο του OTE TV (>80 ψηφιακά κανάλια από τα οποία τα 26 σε high definition) στην ειδική τιμή των 14,93E/μήνα.  Το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ TV διαθέτει περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια από τα οποία τα 26 μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια (high definition), προσφέροντας πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο και πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών. 
 
Προκειμένου να αποκτήσουν την υπηρεσία, τα μέλη της Ένωσής μας:
1.    Καλούν χωρίς χρέωση το 13888 για να παραγγείλουν το Full Pack του OTE TV.
2.    Αποστέλλουν την κάρτα μέλους του ή βεβαίωση από την Ένωση.
3.    Με την ολοκλήρωση της αίτησης, παραλαμβάνουν δωρεάν το δορυφορικό αποκωδικοποιητή (χωρίς σκληρό δίσκο).
4.    Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση και στη συνέχεια μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στο site του σωματείου μας www.etita.gr στην ενότητα πολιτιστικά όπου θα βρείτε και άλλες προσφορές για τα μέλη μας.
 

για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

περισσότερα

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου για παιδιά σε προνομιακές τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, προσφέρουν το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.....

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ Ν. ΡΩΜΑΝΟ

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2014                                                                                         αρ. πρωτ: 1932
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΡΩΜΑΝΟ
 

 Η σημερινή κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία για τα μνημόνια, για την εξαθλίωση του λαού, για την βίαιη πολλές φορές καταστολή κάθε αντίδρασης, για τους αντισυνταγματικούς νόμους της, καθώς και για όλα τα δεινά που έχουν βρει τον Ελληνικό λαό, τώρα αρνείται και το δικαίωμα στην παιδεία.
 
Η ίδια αυτή κυβέρνηση που επικαλείται την νομιμότητα για να καλύψει την βαρβαρότητά της, τώρα, για μια ακόμη φορά παρανομεί, στερώντας με απολυταρχικό τρόπο το αναφαίρετο δικαίωμα του κρατούμενου Ν. Ρωμανού στην μόρφωση, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
 
Οι νόμοι όμως ισχύουν για όλους και δεν μπαίνουν σε ισχύ κατά την κρίση του εκάστοτε υπουργού!!!  Σε ένα σωφρονιστικό σύστημα ανύπαρκτο, είναι πρόκληση να αρνείσαι τις σπουδές σε έναν κρατούμενο.
Ίσως όμως η αντίδραση του Ν. Ρωμανού να τους πετάξει τα πεντακοσάρικά τους κατάμουτρα και η χειραψία που δεν καταδέχθηκε να κάνει μαζί τους, να τους ενόχλησε πραγματικά!

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι μία.
Σήμερα στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε την δημοκρατία, ένα έγκλειστο εικοσάχρονο παιδί κάνει απεργία πείνας και κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν του επιτρέπουν να σπουδάσει!!!
Γιατί όμως να μας κάνει εντύπωση η αντίδρασή τους;;;  Μήπως οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης, δεν είναι οι ίδιοι οι ηθικοί αυτουργοί, των χιλιάδων αυτοκτονιών στη σημερινή «δημοκρατική» Ελλάδα;;;
 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media