Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Φεβρουάριος 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

Αθήνα,  02/02/2015

                                                              
Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο site του σωματείου μας www.etita.gr στην ενότητα πολιτιστικά θα βρείτε τις κάτωθι προσφορές καθώς επίσης και λεπτομέρειες για αυτές.  Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές καθώς και διάφορες ενημερώσεις από το σωματείο μας  οπότε όσοι συνάδελφοι μπορείτε να επισκέπτεστε το site μας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα του σωματείου μας και όσοι δεν διαθέτουν ακόμα την ταυτότητα, μια βεβαίωση από την γραμματεία του σωματείου μας (Μαρία 210-8847039).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:
 Αφορά θεατρικές παραστάσεις
• Για την παράσταση «LOVE KILLS» του Θανάση Τσαλταμπάση  η ειδική τιμή είναι στα 8 ευρώ για μέλος του σωματείου και άλλα 8 ευρώ για έναν συνοδό, δηλαδή δυο εισιτήρια  από 8 ευρώ (Εισιτήριο χωρίς έκπτωση 12 ευρώ το άτομο) από Δευτέρα 02/02/15 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στην Κεντρική Σκηνή του  THEATRO VICTORIA .
• Για την παράσταση «LA STRADA» του Βασίλη Νικολαίδη η ειδική τιμή είναι στα 8 ευρώ για μέλος του σωματείου και άλλα 8 ευρώ για έναν συνοδό, δηλαδή δυο εισιτήρια  από 8 ευρώ (Εισιτήριο χωρίς έκπτωση 15 ευρώ το άτομο) από Παρασκευή έως και Κυριακή στις 21:00 στην Κεντρική Σκηνή του  THEATRO VICTORIA .
• Για την όπερα «DIDO AND AENEAS»  του Henry Purcell, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ και μουσική διεύθυνση Θοδωρή Ιωσηφίδη. η ειδική τιμή είναι στα 8 ευρώ για μέλος του σωματείου και άλλα 8 ευρώ για έναν συνοδό, δηλαδή δυο εισιτήρια  από 8 ευρώ (Εισιτήριο χωρίς έκπτωση 15 ευρώ το άτομο) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στην Κεντρική Σκηνή του  THEATRO VICTORIA .
• Για την παράσταση «FIT» του Νίκι Σίλβερ η ειδική τιμή είναι στα 8 ευρώ για μέλος του σωματείου και άλλα 8 ευρώ για έναν συνοδό, δηλαδή δύο εισιτήρια  από 8 ευρώ (Εισιτήριο χωρίς έκπτωση 12 ευρώ το άτομο) κάθε Τέταρτη & Πέμπτη στις 21:15 και μεταμεσονύκτια παράσταση κάθε Παρασκευή 23:30 στην καινούργια σκηνή BLACKBOX του THEATRO VICTORIA .
• Για την παράσταση «ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» του Κώστα Μουρσελά η ειδική τιμή είναι στα 10 ευρώ (Εισιτήριο χωρίς έκπτωση 15 ευρώ το άτομο) κάθε Πέμπτη στις  21.00 και Κυριακή στις 18.30 στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια».

  για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


 

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media