Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Σεπτέμβριος 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ STAR CHANNEL

Αθήνα, 24/9/2015

                                                                            Aρ. Πρωτ: 2125

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ STARCHANNEL

 Συνάδελφοι!

Εχθές πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των τεχνικών του STAR με πολύ μεγάλη συμμετοχή, για να καθοριστεί η στάση μας απέναντι στις νέες μονομερείς μειώσεις μισθών που αποφάσισε η Διοίκηση.

Στην Συνέλευση τονίστηκε πως η νέα μείωση σε συνδυασμό με τα νέα μνημονιακά και φορολογικά μέτρα που έρχονται, θα είναι δυσβάσταχτη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Ομόφωνα λοιπόν αποφασίστηκε:

ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

Ενημερώνουμε επίσης την Διοίκηση πως αν και μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης , προχωρήσει σε οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια, θα υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις αλλά και θα ακολουθηθεί και  η δικαστική οδός για την διεκδίκηση  των δεδουλευμένων, όλων των τεχνικών, από  το πρώτο ευρώ της πρώτης μείωσης.

Τέλος καλούμε τους αρμόδιους του STAR, να βρουν άλλους τρόπους να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα του σταθμού (… όπως αυτοί ισχυρίζονται) και να πάψουν να καταφεύγουν στις εύκολες και ανέξοδες για αυτούς  λύσεις, περικόπτοντας τους μισθούς των εργαζομένων, σε τόσο δύσκολες εποχές.  

 Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ALPHA

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2015                                                      Αρ. Πρωτ.:  2119

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ALPHA

Συνάδελφοι!

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι τεχνικοί καταδικάζουμε την Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, για τις νέες ατομικές συμβάσεις που φέρνει στους συναδέλφους δημοσιογράφους αλλά και στους τεχνικούς του σταθμού με μειώσεις μισθών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αντισταθούν και να αρνηθούν τις νέες μειώσεις.

Καλούμε επίσης την Διοίκηση του ALPHA αλλά και των υπολοίπων σταθμών που τηρούν την ίδια τακτική να τηρήσουν την νομιμότητα και να σεβαστούν τους εργαζομένους τους!

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. δηλώνει αγωνιστικό παρών και θα είναι στο πλευρό όλων των συναδέλφων!!

 για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1

Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2015                                                      Αρ. Πρωτ.:  2118

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤ1

Συνάδελφοι!

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι τεχνικοί, καταδικάζουμε την Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, για τις νέες ατομικές συμβάσεις που φέρνει στους συναδέλφους δημοσιογράφους με μειώσεις μισθών της τάξεως του 20% για το επόμενο 4μηνο.

Μετά από τις ομαδικές απολύσεις του καλοκαιριού, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτος την επίθεση κατά των ίδιων του των εργαζομένων με τιμωρητικό, απαράδεκτο και ανήθικο τρόπο.

Απαιτούμε από την Διοίκηση του σταθμού να πάρει πίσω την επαίσχυντη πρόταση για τις μειώσεις μισθών και να σεβαστεί επιτέλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια τόσα πολλά.

Όλοι μας συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και δηλώνουμε απερίφραστα πως μας έχουν στο πλευρό τους σε ο,τιδήποτε χρειαστεί!!!

 για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ STAR 23/9

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2015                                                                                        αρ. πρωτ: 2116

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ STAR

Συνάδελφοι,

Μέλη μας και μη,

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO Α

Η Διοίκηση προχωρά μονομερώς σε νέες μειώσεις μισθών παρά την ισχύ της νέας Σ.Σ.Ε.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΤ ΚΑΙ κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2015                                                                                         αρ. πρωτ: 2107

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά του κ. Κεφαλογιάννη ο οποίος επιτέθηκε εναντίον συναδέλφου τεχνικού της Ε.Ρ.Τ. εκτός αέρα και αφού του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο, τον προπηλάκισε και τον απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης!!!».

Κάποιοι άνθρωποι της πολιτικής και της εξουσίας καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως η «καριέρα» τους και οι παχυλοί μισθοί που καρπώνονται από το Ελληνικό δημόσιο τόσα χρόνια, δεν τους κάνει αυτομάτως και υπέρτατους κριτές και δικαστές! Και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τραμπουκίζουν και να τρομοκρατούν τους απλούς εργαζόμενους!!!

Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες ειδικά όταν αυτές προέρχονται από πολιτικούς οποιουδήποτε κόμματος ή παράταξης.

Συστήνουμε στον κ. Κεφαλογιάννη λοιπόν, στο μέλλον να κρατάει την ψυχραιμία του και να μην ξαναφερθεί σαν να ήταν βουλευτής ακραίου ναζιστικού κόμματος.

 για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA /αρ. πρωτ: 2100

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2015 αρ. πρωτ: 2100

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHA

Συνάδελφοι,

Μέλη μας και μη,

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00
ΣΤΟ STUDIO 2
ΤΟΥ «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ»

H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 αρ. πρωτ: 2099

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι τεχνικοί των τηλεοπτικών σταθμών καταδικάζουμε απερίφραστα τις νέες απολύσεις εργαζομένων στο τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία. Η διοίκηση του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ επιδίδεται στην απαράδεκτη τακτική των απολύσεων εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να πετιούνται στον Καιάδα της ανεργίας άνθρωποι που πρόσφεραν πολλά χρόνια στο σταθμό.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι τεχνικοί στέκονται αλληλέγγυοι στους συναδέλφους που απολύθηκαν αλλά και στην Ένωσή τους, την Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. Ο αγώνας που μόλις ξεκίνησαν με τις στάσεις εργασίας θα μας βρει δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις!!!

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων και την τήρηση της νομιμότητας.

Ζητούμε επίσης από όλους τους αρμόδιους φορείς να καταδικάσουν τις αυθαίρετες ενέργειες της διοίκησης του ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media