Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Φεβρουάριος 2016

βλέπε θεματική ενότητα "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ"

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ"

ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

Αθήνα,  22 Φεβρουαρίου 2016                                                                                     Αρ. Πρωτ: 2219

 

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο site του σωματείου μας www.etita.gr στην ενότητα «πολιτιστικά» θα βρείτε τις κάτωθι προσφορές καθώς επίσης και λεπτομέρειες για αυτές.  Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές καθώς και διάφορες ενημερώσεις από το σωματείο μας  οπότε όσοι συνάδελφοι μπορείτε να επισκέπτεστε το site μας.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα του σωματείου μας και όσοι δεν διαθέτουν ακόμα την ταυτότητα, μια βεβαίωση από την γραμματεία του σωματείου μας.

Προσφορά στην οποία θα συμπεριλάβουμε και το πρόγραμμα W το οποίο έχει 1500 λεπτά προς όλους 1500 sms και 1,5GB και είναι για περιορισμένα τεμάχια (10 ανα μήνα) με τιμή στα 34,90€.

Επίσης αν κάποιος θέλει το πρόγραμμα με επιδότηση για συσκευή η τιμή του είναι στα 60€ με επιδότηση 239€.(ΑΠΟ COSMOTE).

Η σταθερή τηλεφωνία έχει κόστος 22,5€ με διάρκεια σύμβασης για 24 μήνες.

Στην σταθερή τηλεφωνία το κόστος του router είναι 19,90€ και επίσης ανάλογα την γραμμή υπάρχει ένα κόστος για την μεταφορά από άλλο δίκτυο. 

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ:

  • Απεριόριστη επικοινωνία με όλους που θα ενταχθούν στο πακέτο!!
  • Μπορείς να ενσωματώσεις και την οικογένειά σου!
  • Θα μπορείς να μιλάς με τους συναδέλφους σου δωρεάν!!!

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:  Μαρία Σταθακοπούλου

Αφορά τα μέλη και τους συγγενείς αυτών που συνδέονται

με Α’ βαθμό συγγένειας της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Ενδεικτικά:

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙΜΗ

Ε1

ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

 

15,00 €

Ε2

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ

 

  5,00 €

 

Α21

ΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΔΟΜΑΤΟΣ

 

  5,00 €

 

Ε3

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

30,00 €

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αφού δείτε τα συνημμένα, επικοινωνείτε με την Ένωση 210 8847039 (Μαρία).

 

για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2016                                                                                            αρ. πρωτ: 2210

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Συνάδελφοι!

Από την πρώτη στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση κίνησε το θέμα των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών η Ένωσή μας μετείχε στις κατά καιρούς διαβουλεύσεις και είχε επαφές με όλους τους αρμόδιους υπουργούς.  Διατυπώσαμε κατ αρχήν την θετική μας στάση για την ανάγκη ύπαρξης κανόνων και διαφάνειας στο τηλεοπτικό τοπίο.  Δώσαμε τις δικές μας προτάσεις και ιδέες. Κάποιες προτάσεις μας εισακουστήκαν και  κάποιες όχι.

 

Πρώτιστα όμως, σε κάθε μας συνάντηση θέταμε το θέμα της εξασφάλισης των θέσεων εργασίας αλλά και όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων που δουλεύουν σήμερα στα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Εκφράσαμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας για δόλιες πτωχεύσεις των καναλιών αλλά και εκδικητικές συμπεριφορές των εργοδοτών με εξιλαστήρια θύματα τους εργαζόμενους. Από την πλευρά τους οι κυβερνητικοί φορείς εμφανίζονταν απόλυτα καθησυχαστικοί. 

Δεν χρειάστηκε όμως καμία δόλια πτώχευση ή εκδικητική συμπεριφορά των εργοδοτών. Ήρθε η ίδια η κυβέρνηση και αποφάσισε ουσιαστικά την μείωση των θέσεων εργασίας δίνοντας τέσσερις μόνο άδειες!!! Με δεδομένο την ύπαρξη τεσσάρων μόλις καναλιών και με το κατώτατο όριο εργαζομένων στους 400 η κυβέρνηση εξασφάλισε 1600 θέσεις εργασίας την στιγμή που σήμερα στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς δουλεύουν πάνω από 2500!!!  Χίλιες απολύσεις δηλαδή με το… καλημέρα!

Εμείς κατ’ αρχήν από την πλευρά μας τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως αρνούμαστε να μπούμε στην μέση της διαμάχης κυβέρνησης-ιδιωτικών σταθμών. Ουδέποτε υπήρξαμε μέρος της όποιας διαπλοκής. Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε απλοί εργαζόμενοι-επαγγελματίες που αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας! Και φυσικά δεν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα αυτής της διαμάχης, είτε ο θύτης είναι η εργοδοσία είτε η κυβέρνηση.  Και επειδή το μαχαίρι της κυβέρνησης  φάνηκε πρώτο, τονίζουμε πως σε περίπτωση απολύσεων εργαζομένων θα μας βρει όλους απέναντί της! Εξάλλου  μια αριστερή κυβέρνηση, ΟΦΕΙΛΕΙ σε ό,τι κάνει, πρώτα από όλα να προστατεύει ΟΛΟΥΣ τους απλούς εργαζόμενους από την ανεργία και την εξαθλίωση. Μόνο τότε θα τους βρει ΟΛΟΥΣ συμμάχους!!!

Υ.Γ. Όταν έκλεισε η Ε.Ρ.Τ. απολύθηκαν σε μια νύχτα 2500 εργαζόμενοι και δικαίως φωνάζαμε όλοι μαζί!!! Με την απόφασή σας θα χάσουν την δουλειά τους 1000 εργαζόμενοι!!!

ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ Ε.Ρ.Τ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!!!

 Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2016                                                                                               αρ. πρωτ: 2202

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά από αίτημα της Γ.Σ.Ε.Ε .και ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, η Ένωσή μας θα κατέβει σε 24ωρη Απεργία την ερχόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, από ώρα 06:00 της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου μέχρι και ώρα 06:00 της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, ενάντια  στο Ασφαλιστικό Σχέδιο Νόμου.

Συντασσόμαστε με τις υπόλοιπες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου, και ενώνουμε τις φωνές μας όλοι μαζί στην συγκέντρωση έξω από το υπ. Εργασίας (Σταδίου 29) στις 12:00 το μεσημέρι.

 ΛΕΜΕ:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΕΠΙΔΟΜΑ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media