Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Οκτώβριος 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου  2016                                                                                          Αρ. Πρωτ: 2337

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι! Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που ξεκίνησε το «σήριαλ» των τηλεοπτικών αδειών η Ένωσή μας τάχθηκε υπέρ της τάξης που πρέπει να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο. Καταθέσαμε τις δικές μας προτάσεις που δεν αφορούσαν μόνο την διασφάλιση και την αύξηση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών μας δικαιωμάτων (Σ.Σ.Ε. σταθερή και μόνιμη εργασία κ.α.) αλλά και προτάσεις για την ποιότητα, την δεοντολογία και την πλήρη και σωστή ενημέρωση. Το αποτέλεσμα των κυβερνητικών επιλογών όμως είναι σε όλους γνωστό. Μαύρο σε 2000 εργαζόμενους.  Εδώ και δύο μήνες λοιπόν δίνουμε όλοι μαζί έναν ωραίο και δίκαιο αγώνα ενάντια σε αυτούς που με πρόφαση το χτύπημα κατά της διαπλοκής, θέλουν να ρίξουν μαύρο στις ζωές μας.  Μετά την απόφαση του ΣτΕ πήραμε όλοι μας μια βαθιά ανάσα καθώς η απειλή του μαύρου απομακρύνθηκε.

Μετά απ όλα αυτά όμως αφενός η πρόθεση της κυβέρνησης για νομοθετική ρύθμιση-γέφυρα και από την άλλη η πρόταση της Ν.Δ. για τις τηλεοπτικές άδειες η οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ πρόβλεψη για τους εργαζόμενους (ελάχιστος αριθμός, συμβάσεις αορίστου χρόνου, συλλογικές συμβάσεις εργασίας κλπ) δίνοντας την δυνατότητα στους εργοδότες για περαιτέρω απολύσεις ή και  δυνατότητα για νέες περικοπές  μισθών στον κλάδο μας δεν μας δίνει περιθώρια για εφησυχασμούς.  Η απαράδεκτη αυτή πρόταση ήρθε την ίδια στιγμή που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χύνει … κροκοδείλια δάκρυα  για τους εργαζόμενους που ουσιαστικά απολύει ο Νόμος Παππά.

Συνάδελφοι! Δεν πρέπει να γελιόμαστε. Στην πραγματικότητα δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.  Κανείς από τους δύο δεν δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα για όλους εμάς. Ο ένας μας απολύει και ο άλλος δίνει το δικαίωμα στην εργοδοσία να μας απολύσει και να μειώσει εκ νέου τους μισθούς.
Τέλος για την  περίπτωση του MEGA που οι εργαζόμενοι είναι πολλούς μήνες απλήρωτοι και σε κατάσταση ομηρίας λόγω της εγκατάλειψης του καναλιού από τους ιδιοκτήτες του αλλά και της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, τώρα πια που ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κατέπεσε δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία.  Απαιτούμε άμεσα να αναλάβουν όλοι  τις ευθύνες τους. 

Συνάδελφοι! Ο αγώνας αυτός δεν τελειώνει με την απόφαση του ΣτΕ.

 • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 • ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ
 • ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ   ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ MEGA (ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ-ΕΤΙΤΑ)

 

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ MEGA

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10 ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 14:00

 

ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ALPHA BANK (ΣΤΑΔΙΟΥ 40)

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ MEGA)

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 

Οι συνάδελφοί μας στο MEGA παραμένουν απλήρωτοι επί 6 μήνες, ενώ το κανάλι εκπέμπει κανονικά έχοντας έσοδα  από τις διαφημίσεις και έχοντας ήδη συσσωρεύσει 40 εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Παρ’ όλα αυτά οι υπάλληλοι του σταθμού παραμένουν απλήρωτοι και σε επίπεδα εξαθλίωσης.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων στον χώρο του Τύπου (ΕΣΗΕΑ – ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ) σας καλούν όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στο μέγαρο της Alpha Bank (Σταδίου 40).

Είμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας του MEGA. 

Κανείς μόνος του στην αντεργατική λαίλαπα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Για τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10 ΑΠΟ 12:00 ΕΩΣ 16:00

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΤΙΤΑ)

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Την κήρυξη 4ωρηςστάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 τηςΤετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ.

Δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί της τηλεόρασης ζητούν:

 • Να αποκατασταθεί πλήρως η συνταγματική τάξη.
 • Να παραμείνουν ανοικτοί όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.
 • Να αποκατασταθούν πλήρως τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
 • Να υπογραφούν άμεσα Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

 Στη στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμώνALPHA, ANTENNA, ΑΡΤ TV, EPSILONTV, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STARCHANNEL, ΕΡΤ και ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

περισσότερα

5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΤΙΤΑ

5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10 ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 15:00

 • Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των σήμερα απασχολούμενων τεχνικών τηλεόρασης.
 • Να μην γίνουν απολύσεις προσωπικού.
 • Να μην προχωρήσει το κλείσιμο των τηλεοπτικών επιχειρήσεων που σήμερα απασχολούνται.
 • Εφαρμογή της ισχύουσας ΣΣΕ για τους όρους απασχόλησης και μισθοδοσίας σε όλους τους εργαζόμενους και υπό πρόσληψη τεχνικού τηλεόρασης.

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ΣΚΑΪ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου  2016                                                                                         Αρ. Πρωτ: 2328

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ Τ/Σ ΣΚΑΙ

Συνάδελφοι!

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης καταδικάζουν απερίφραστα την διοίκηση του Τ/Σ ΣΚΑΙ για την απεργοσπασία της τελευταίας στάσης εργασίας των σωματείων της τηλεόρασης. Την στιγμή που εκατοντάδες συνάδελφοι (δημοσιογράφοι-τεχνικοί-διοικητικοί υπάλληλοι) βρίσκονταν στον δρόμο και διαδήλωναν έξω από την βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, την στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι της τηλεόρασης ήταν στις επάλξεις του αγώνα αφού οι ζωές τους απειλούνται από το ΜΑΥΡΟ των κυρίων Τσίπρα και Παππά, ο ΣΚΑΙ με την γελοία πρόφαση πως δεν θέλει να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση έκανε το χατίρι της Κυβέρνησης και  έσπασε την στάση εργασίας. Η μέθοδος γνωστή και δοκιμασμένη.  Τρομοκρατία και εκφοβισμός προς τους εργαζόμενους.  Και ερωτούμε κύριοι του ΣΚΑΙ:  Από πότε το συνταγματικό δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία το αποφασίζει η διοίκηση και όχι οι εργαζόμενοι;;

Τα υπόλοιπα κανάλια που δεν έσπασαν την στάση εργασίας έριξαν μαύρο στην ενημέρωση;; Η στάση ήταν πεντάωρη και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κόσμο με απογευματινά και κεντρικά δελτία . Είχε η επικαιρότητα τόσο επείγοντα θέματα για να τα καλύψετε ζωντανά;;  Φυσικά και όχι !!  Αν όλοι οι σταθμοί ακολουθούσαν το δικό σας παράδειγμα πως θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να παρευρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας;; Ίσως όμως και αυτός να ήταν ο κύριος σκοπός σας.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ;;

Και τέλος «αριστεροί» κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς που εν ώρα στάσης εργασίας κοσμήσατε τα πάνελ του απεργοσπάστη ΣΚΑΙ, δεν γνωρίζατε πως συμμετέχετε και εσείς με τον τρόπο σας σε αυτήν την απεργοσπασία;;  Εσείς οι «αριστεροί»;;  Έχουμε μείνει έκπληκτοι… Δεν το περιμέναμε…!!!

Συνάδελφοι του ΣΚΑΙ:

Αν περάσει ο νόμος Παππά το μέλλον διαγράφεται ζοφερό όχι μόνο για τους συναδέλφους που θα απολυθούν αλλά και για όλους όσους μείνουν στα κανάλια. Η Κυβέρνηση μετά τις άδειες είναι έτοιμη να περάσει νέα αντεργατικά μέτρα και ο ανταγωνισμός των εργοδοτών θα φέρει νέες δραματικές συνέπειες για εμάς. Τα αποτελέσματα όλων αυτών γνωστά.  Νέες περικοπές σε μισθούς και νέες απολύσεις ακόμα και στους εναπομείναντες σταθμούς.
Η λύση είναι μόνο μία. Ξεπεράστε φόβους και αυταπάτες και συσπειρωθείτε στο σωματείο μας. Μόνο με ενότητα και αγώνα αντιμετωπίζεται η κυβερνητική και εργοδοτική επίθεση που δεχόμαστε.

Υ.Γ. Άραγε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ κύριος Μαλέλης που τις προάλλες «έχυνε… δάκρυα» για τους εργαζόμενους που απολύει ο νόμος Παππά έχει να μας πει κάτι για όλα αυτά;;  Διαχωρίζει τη θέση του, ναι ή όχι;;

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10.10

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου  2016                                                                                          Αρ. Πρωτ: 2326

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι! 

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ είχε προγραμματιστεί έξω από την βουλή κατέληξε να πραγματοποιηθεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.  Αιτία αυτής της αλλαγής, η θέληση και ο δυναμισμός όλων των συναδέλφων που αυθόρμητα και χωρίς προγραμματισμό έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων και έφτασε εκεί.  Με τον ίδιο δυναμισμό παρότι παρεμποδιστήκαμε, κρεμάσαμε το πανό μας στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου.  Αμέσως διαβιβάστηκε αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.  Δεν έγινε όμως αποδεκτό.  Έτσι τα προεδρεία των ενώσεων συναντήθηκαν  με τον Υπ. Επικρατείας κ. Ν. Παππά καθώς και με την Κυβερνητική εκπρόσωπο κυρία Ο. Γεροβασίλη. 

Η συζήτηση κατέληξε πως τις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τα σωματεία (Ε.Σ.Η.Ε.Α.-Ε.Τ.Ι.Τ.Α.-Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.-Ε.Π.Η.Ε.Α.)  αλλά και τις διοικήσεις όλων των καναλιών, όπου ο  υπουργός επικρατείας κ. Παππάς δεσμεύτηκε να βρεθεί λύση για να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι.  Επίσης περιμένουμε, μετά από δική τους δέσμευση,  συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό τις επόμενες μέρες

Συνάδελφοι!

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως όσες συναντήσεις κι αν γίνουν, με οποιονδήποτε πολιτικό παράγοντα ή μη, οι δυναμικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν όσο μας απειλεί η ανεργία και όσο πλησιάζει η ώρα του μαύρου.  Άλλωστε αυτή ήταν η εντολή της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης. 

Κύριοι της Κυβέρνησης,

Στην πρώτη μας κιόλας κινητοποίηση, η αγανάκτηση ώθησε τους εργαζόμενους και κρέμασαν το μαύρο πανό για ώρες έξω από το Μαξίμου.  Τα δε συνθήματα των συναδέλφων έφταναν μέχρι τα αυτιά του κυρίου Τσίπρα.  Σκεφτείτε ποιες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις όσο το μαύρο που απειλεί τις ζωές μας, πλησιάζει...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Υ.Γ. Επειδή ένα υστερόγραφο δεν αρκεί να περιγράψει την τεράστια υποκρισία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που για ακόμα μια φορά έσπασε την στάση εργασίας μας, επιφυλασσόμαστε για λεπτομερέστερη ανακοίνωση άμεσα. 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10 ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 15:00

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

 • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ
 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 10:30

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

 

 

περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 10/10)

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου  2016                                                                         Αρ. Πρωτ: 2325

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στην είσοδο της Βουλής (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας).

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση:

 • ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ  -  ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ
 • ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ
 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Καλούμε επίσης τα σωματεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α .καθώς και όλα τα σωματεία του τύπου να δώσουν μαζί μας δυναμικό παρών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
 

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

       

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media