Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Νοέμβριος 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ. ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2016                                                            αρ. πρωτ.: 2346

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε.Τ.Ι.Τ.Α. ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι!

Το ΠΑ.ΜΕ. Τύπου και ΜΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσής μας Γιώργο Αλιφέρη πως κατά την διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. εκείνος δήλωσε πως «οι απεργίες είναι αναποτελεσματικές».

Προφανώς η συγκεκριμένη πληροφορία μεταφέρθηκε από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. αλλά και του ΠΑΜΕ Κώστα Πολύζου ο οποίος ήταν παρών στο συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο συνάδελφος όμως παρέλειψε προφανώς να ενημερώσει το ΠΑΜΕ Τύπου πως ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας αναφέρθηκε στις 24ωρες απεργίες της Γ.Σ.Ε.Ε. θεωρώντας πως στις εποχές που ζούμε είναι απλά μια χλιαρή αντίδραση και ότι χρειάζονται δυναμικότερες κινητοποιήσεις.  Άλλωστε η εισήγησή του ήταν να λάβουμε μέρος στην επερχόμενη απεργία της 7ης Δεκεμβρίου η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Εμείς από την μεριά μας, λυπούμαστε αφάνταστα για τον συνάδελφο Κώστα Πολύζο διότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί εκ των ουκ άνευ  τέτοιου είδους διχαστικά προβλήματα στην Ένωσή μας. Θα τον συμβουλεύαμε να πάρει μαθήματα από το άλλο μέλος του Δ.Σ της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και του ΠΑ.ΜΕ Ανέστη Μουτάφη, που τόσα χρόνια τώρα παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες μας η συνεργασία μας, πάντα  με γνώμονα  το όφελος των εργαζομένων, είναι άψογη. Χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιθέσεις.    

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ MEGA (ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ)

ΑΠΕΡΓΙΑ Ε.Π.Η.Ε.Α & Ε.Τ.Ι.Τ.Α ΣΤΟ «MEGACHANNEL»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Π.Η.Ε.Α  & της Ε.Τ.Ι.Τ.Α  λόγω της μη καταβολής των αποδοχών των συναδέλφων Διοικητικών Yπαλλήλων & Τεχνικών, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016 αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από ώρα 06.00 π.μ της Τρίτης 22/11/2016 έως ώρα 06.00 π.μ της Τετάρτης 23/11/2016.

ΖΗΤΑΜΕ

  • Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων στο σταθμό.
  • Την άμεση ενημέρωση των εργαζομένων από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν στην λειτουργία και το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων

 

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ MEGA (ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ-ΕΤΙΤΑ)

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η    

         

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας ALPHABANK και την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 09.00 έως τις 13.00, της Παρασκευής, 18 Νοεμβρίου 2016, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και την ιστοσελίδα «megatv.com».

Οι εργαζόμενοι με τη στάση εργασίας απαιτούν:

  • Την άμεση καταβολή των οφειλομένων που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016.
  • Την τήρηση της δέσμευσης από την Τράπεζα ALPHA BANK περί άμεσης αποδέσμευσης χρημάτων, προκειμένου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Με την παράκληση να αναρτηθεί, δημοσιευθεί και μεταδοθεί

 

περισσότερα

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Cry

 

 

περισσότερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE ΣHMEPA ΣYNANTHΣH ME THN MEPIA BAPΔINOΓIANNH APA AKYPΩNETAI H AYPIANH ΠAPAΣTAΣH ΔIAMAPTYPIAΣ

ENHMEPΩΣH OΛΩN TΩN YΠAΛΛHΛΩN MEGA AYPIO ΠAPAΣKEYH 11/11 ΣTIΣ 12:00 ΣTHN AIΘOYΣA ΣYNTAΞHΣ ΣTON 6 OPOΦO

περισσότερα

εργασιακός εκπρόσωπος STAR... Τόνια Σαγιάκου

Αθήνα,  8/11/2016                                                                                                 Αρ. Πρωτ:  2343

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!

Μετά την παραίτηση του εργασιακού εκπροσώπου του STAR CHANNEL Σπύρου Δάναλη η γενική συνέλευση των εργαζομένων του σταθμού εξέλεξε νέα εργασιακή εκπρόσωπο την συνάδελφο Τόνια Σαγιάκου.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σπύρο Δάναλη για την προσφορά του στην Ένωσή μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξε υπόδειγμα εργασιακού εκπροσώπου, ήταν πρώτος σε όλους τους αγώνες και βρισκόταν πάντα δίπλα σε κάθε συνάδελφο που αντιμετώπιζε πρόβλημα.  Είμαστε σίγουροι πως τον Σπύρο θα τον έχουμε όλοι δίπλα μας στους αγώνες που έρχονται στο μέλλον.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 26/11

Αθήνα,  8/11/2016                                                                                                 Αρ. Πρωτ:  2342

Συνάδελφοι,

Η Πολιτιστική Γραμματεία της Ένωσής μας σας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη εκδήλωση της 26/11 αλλάζει μέρος

Έτσι,

το Σάββατο 26/11/16 και ώρα 21:30

σας περιμένουμε

σε ένα όμορφο ταβερνάκι

στο «Όπως παλιά στο λαδόχαρτο»

Πίνδου και Αγ. Ιωάννου 1 (πρώην Εφέσου)

Ν. Φιλαδέλφεια

με ζωντανή μουσική – άφθονο φαγητό

κρασί και μπύρα

Η τιμή κατ’ άτομο ανέρχεται στα 12 ευρώ και συμπεριλαμβάνει

απεριόριστο φαγητό κρασί και μπύρα

(η χρέωση δεν αφορά τα παιδιά έως 10 ετών).

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 18/11/16  στους εργασιακούς εκπροσώπους, στην γραμματεία Πολιτιστικού (Νικολέττα Γιαννακοπούλου ) και στην γραμματεία της Ένωσής μας (Μαρία Σταυροπούλου ).

Σας περιμένουμε όλους ,

για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media