Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που αφορά τον Τ/Σ EXTRA

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου  2012                                                                                Αρ. Πρωτ: 1686

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(που αφορά τον Τ/Σ EXTRA)

Συνάδελφοι!

Η διοίκηση του Τ/Σ EXTRA έκανε ένα απίστευτο Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» σε 2 εργαζόμενους τεχνικούς του σταθμού. Παραμονή πρωτοχρονιάς αντί να χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού τους παιδιά που λένε τα κάλαντα, την χτύπησε δικαστικός επιμελητής επιδίδοντάς τους την απόλυσή τους!!!  Οι συνάδελφοι δεν είχαν ειδοποιηθεί καν για την πρόθεση της διοίκησης ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο.
Έτσι λοιπόν ο Τ/Σ EXTRA μετά από τεράστιες παρανομίες της εργοδοσίας μετά από απολύσεις εργαζομένων και συνδικαλιστών, μετά την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία που επιβάλει σε αρκετούς εργαζόμενους και ειδικά μετά την κίνηση αυτή, μοιράζεται επάξια και με όλες τις …δάφνες τον τίτλο του «εργασιακού Νταχάου» μαζί με το γνωστό σε όλους μας, αλλά και σε όλο τον Ελληνικό λαό, Σκάι !!!

Το μόνο που μένει λοιπόν κύριοι του EXTRA είναι εκτός από εμάς που σας μάθαμε πια, να σας μάθει και ο απλός κόσμος, για  το πόσο… «αντιμνημονιακοί» και… «φιλεργατικοί» είσαστε και για αυτό θα μεριμνήσουμε άμεσα εμείς!!!

Υ.Γ. 1: 
Σκεφτήκαμε την ανακοίνωσή μας αυτή να σας την στείλουμε με τον ίδιο τρόπο! Με δικαστικό επιμελητή! Δεν υπήρχε λόγος όμως!!! Ούτως η άλλως θα σας έρθουν άλλα έγγραφα με αυτόν τον τρόπο για το πλήθος… παρανομιών που διαπράττετε σε βάρος των εργαζόμενών σας!!!

Υ.Γ.2:
Καλούμε επιτέλους το υπουργείο εργασίας πέρα από τους αντεργατικούς  νόμους που ψηφίζει και οδηγεί τους εργαζόμενους στον καιάδα, να κοιτάξει και όλες τις εργοδοσίες των ΜΜΕ  αν τηρούν τις "μνημονιακές" τους υποχρεώσεις.

Υ.Γ.3:
Ενημερώνουμε την εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA,  ότι από τούδε και στο εξής ο σταθμός τους με καθημερινές επισκέψεις των ανάλογων ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας παρουσία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., θα γίνει ο πλέον νόμιμος σταθμός ... παγκοσμίως.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τον Τ/Σ EXTRA

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2012                                                                                   Αρ. Πρωτ: 1684

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει τις παράνομες και απαράδεκτες πρακτικές της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA εναντίον των εργαζομένων τεχνικών.

Η διοίκηση του σταθμού προσπάθησε με δόλιο και εκβιαστικό τρόπο να μην καταβάλλει στους εργαζόμενους το δώρο των Χριστουγέννων.  Το σωματείο μας αντέδρασε άμεσα κηρύσσοντας 4ωρη στάση εργασίας.  Το Δ.Σ. της Ένωσής μας βρέθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της στάσης έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και καθώς όλοι οι εργαζόμενοι ήταν αποφασισμένοι να συμμετάσχουν σε αυτήν, η διοίκηση υποχώρησε και κατέβαλλε άμεσα το δώρο των Χριστουγέννων.

Συνάδελφοι!
Στις εποχές που ζούμε διαπιστώνουμε πως όσα και αν παραχωρήσουν οι αντεργατικοί νόμοι των μνημονίων στους εργοδότες, εκείνοι προχωρούν και παίρνουν και άλλα από μόνοι τους αγνοώντας επιδεικτικά ακόμα και αυτά τα… αποσαθρωμένα εργατικά δικαιώματα που μας έχουν απομείνει!

Μόνη λύση σε αυτές τις πρακτικές είναι η ενότητα και αποφασιστικότητα, σαν και αυτή που έδειξαν οι εργαζόμενοι του EXTRA.  Αυτή ήταν και η αιτία που το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε …«εν μία νυκτί».

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ EXTRA

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ EXTRA

 

περισσότερα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 19/12 ΣΤΟΝ Τ/Σ ΕΧΤΡΑ3 ΑΠΟ 19.30 - 23.30

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ EXTRA3 σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12 και από ώρα 19.30 έως ώρα 23.30 με αιτήματα:

• Πλήρης πραγματική καταβολή και εξόφληση δεδουλευμένων και δώρου Χριστουγέννων 2012
• Να μην πραγματοποιηθεί καμία απόλυση εργαζομένου που θα ασκήσει νόμιμα τα δικαιώματά του
• Πλήρης σεβασμός δεσμευτικών όρων εργατικής νομοθεσίας  και Διαιτητικής Απόφασης για τα διμελή συνεργεία, την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας και την ανάρτηση και εφαρμογή του προγράμματος εργασίας
• Μη μονομερής αυθαίρετη και μη σύννομη επιβολή συστήματος εργασίας, μορφών ελαστικής και μαύρης εργασίας

περισσότερα

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ" των συναδέλφων Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Α. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ

Την Παρασκευή 14/12/2012 και ώρα 21:00 στο αμφιθέατρο "Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" στον δήμο Αργυρούπολης, στην οδό Κύπρου 68, θα γίνει προβολή της ταινίας  "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ" των συναδέλφων,  Διαμαντή Παπαδόπουλου και Ανδρέα Χαλκιόπουλου.

περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12 ΩΡΑ 21.30-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2012
                                                                        Αρ. Πρωτ:   1673

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Συνάδελφοι! Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο  τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 μας δείχνει το «κοινωνικό» του πρόσωπο και το πόσο πολύ εκτιμάει και αναγνωρίζει την προσφορά των εργαζόμενών του.

Είναι πια ξεκάθαρο  πως ο ΑΝΤ1 αποτελεί τον πιστό πρωτοπόρο της μνημονιακής πολιτικής των τελευταίων άθλιων κυβερνήσεων που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία καθώς και της βάναυσης επίθεσης που δέχεται η εργατική τάξη, παρόλο που πολλές φορές μάταια μέσα από τις εκπομπές του θέλει να πείσει τον κόσμο για το αντίθετο.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις πρόσφατες ατομικές συμβάσεις που σέρβιρε στους εργαζόμενους με μειώσεις μισθών, απεμπολώντας ταυτόχρονα κεκτημένα εργατικά δικαιώματα και προχώρησε σε 8 απολύσεις τεχνικών μέσα σε μια μέρα, λίγο πριν τις γιορτές και σε μια εποχή που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο έως αδύνατο είναι, να βρει κανείς δουλειά σήμερα. Οι άνθρωποι αυτοί ανήκαν πολλά χρόνια στην… «οικογένεια» του σταθμού και το ευχαριστώ ήταν να τους πετάξουν στον δρόμο καταδικάζοντάς τους στην ανέχεια.

Θυμίζουμε πως ο ΑΝΤ1 παρόλο που δεν έχει το περισσότερο εργατικό δυναμικό από τους άλλους σταθμούς, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει απολύσει τους περισσότερους εργαζόμενους.
Συνάδελφοι! Να είστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσουν εδώ. Οι απολύσεις θα συνεχιστούν και άλλοι συνάδελφοί μας θα πεταχτούν στο δρόμο.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν είναι να τους σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!
Η κίνηση αυτή της διοίκησης του ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!!!

Η απάντησή μας θα είναι δυναμική και άμεση!!! Προειδοποιούμε την διοίκηση του σταθμού να σταματήσει ΤΩΡΑ τις απολύσεις και να επαναπροσλάβει αμέσως όλους τους απολυμένους.
Τόσα χρόνια δώσαμε ιδρώτα και αίμα για αυτή την δουλειά και τώρα στις πιο δύσκολες στιγμές που περνάμε εμείς και οι οικογένειές μας, μας πετάνε στο δρόμο!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;

Υ.Γ. Συνάδελφοι! Σας ενημερώνουμε πως για αρχή των κινητοποιήσεών μας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση εργαζομένων τεχνικών του ΑΝΤ1. Θα ενημερωθείτε για τον τόπο και την ώρα.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
   

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου  2012                                                                                Αρ. Πρωτ: 1666

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!
Εχθές πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας με θέμα τις επικείμενες παραιτήσεις του Προέδρου και της ταμία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., καθώς και του εργασιακού μας εκπροσώπου στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, πολύ σύντομα θα διεξαχθεί  Γενική Συνέλευση για τον οικονομικό και τον διοικητικό απολογισμό του σωματείου μας.
Εκεί, με δημοκρατικές διαδικασίες και με απόλυτη διαφάνεια, θα κρίνετε όλοι εσείς τυχόν ευθύνες που προκύπτουν, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, όχι μόνο για τους τρεις συνδικαλιστές της Ένωσης, αλλά πιθανόν και για το υπόλοιπο Δ.Σ.

 Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς για εμάς, ο απόλυτος κριτής είσαστε όλοι εσείς. Ο κόσμος της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΕΑ-ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΥΡΙΚΟΥ-ΘΟΔΩΡΗ ΧΟΡΤΑΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΕΑ-ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΥΡΙΚΟΥ-ΧΟΡΤΑΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
Προς γνώση και αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER του οποίου είμαστε εργαζόμενοι. Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας που έγινε ανάμεσα στον Νίκο Σπυρέα και τον ιδιοκτήτη του σταθμού έγινε συνάντηση που αφορούσε το μέλλον της εταιρείας. Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν ο Νίκος Σπυρέας με την ιδιότητα του εργαζόμενου στο σταθμό  και ο εργασιακός εκπρόσωπος των τεχνικών στο ALTER Θοδωρής Χορτάτος κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη να μην βρίσκεται κανείς άλλος. 

Όπως γνωρίζετε εδώ και ένα χρόνο υπάρχει αναστολή προγράμματος και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων βρίσκονται σε επίσχεση. Ακολούθησε ονομαστική πρόταση του ιδιοκτήτη του σταθμού προς 250 συγκεκριμένους εργαζόμενους (τεχνικούς, διοικητικούς και δημοσιογράφους) διαθέτοντας ένα ποσό με όρο να ανακληθεί η επίσχεση εργασίας και η υπογραφή στην λίστα της αίτησης πτώχευσης του σταθμού που είχε συγκεντρωθεί. Δυστυχώς μπήκαμε στην δυσάρεστη θέση να διαχειριστούμε στο πως θα κατανεμηθεί το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψε κατόπιν διαπραγματεύσεων και δεν έφθανε για εξόφληση. Προβληματιστήκαμε στο ποσό που θα διαθέταμε σε καθένα από τους 250 εργαζόμενους. Κατόπιν πολύωρων συσκέψεων ανάμεσα στους τρείς μας αποφασίσαμε να το διαθέσουμε με κριτήρια κοινωνικά, ύψος οφειλομένων αλλά και παρουσία στην περιφρούρηση των μηχανημάτων και των κτιριακών εγκαταστάσεων του σταθμού εδώ και έναν χρόνο. Καλέσαμε τον κόσμο που αφορούσε η συγκεκριμένη πρόταση στις εγκαταστάσεις του σταθμού την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 18:00 για να τους ανακοινώσουμε την πρόταση. Κατόπιν της ενημέρωσης οι εργαζόμενοι μας ζήτησαν να προχωρήσουμε στην διαδικασία των υπογραφών καθώς ακόμη και αν γινόταν ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της ήταν να την απορρίψουμε, και πάλι ο καθένας διατηρούσε το ατομικό του δικαίωμα να υπογράψει ανακαλώντας την επίσχεσή του για το συγκεκριμένο ποσό. Η διαδικασία κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και αφού συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές που απαιτούνταν ολοκληρώσαμε την διαδικασία. Κατόπιν πίεσης συγκεκριμένων συναδέλφων – μελών της Ένωσης μας επιδιώξαμε νέα επαφή με τον ιδιοκτήτη του σταθμού έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή περισσοτέρων συναδέλφων στην διαδικασία αυτή.

Το πράξαμε και καταφέραμε να προσθέσουμε εμείς με αυστηρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια 20 άτομα ακόμα. Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ενημερώσαμε προφορικά τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας Γιώργο Σκεπετζάκη καθώς και τηλεφωνικά τον Αντιπρόεδρο Μανώλη Δαλετζάκη και υποσχεθήκαμε πλήρη ενημέρωση των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου στο προγραμματισμένο σημερινό Δ.Σ. όπως και κάναμε.
Η βεβιασμένη αυτή κίνηση μας προκάλεσε γεγονότα πρωτόγνωρα για τα 10 χρόνια ύπαρξης του Σωματείου μας. Αμέσως συνάδελφοι που επί ένα χρόνο δεν επικοινώνησαν μαζί μας ή με το Σωματείο για να μάθουν πως προχωράει ο αγώνας μας, που τόσο προκλητικά είχαν ξεχάσει, προέβησαν σε ενέργειες απίστευτου μένους. Διαδικτυακές αναρτήσεις με λάσπη προς το πρόσωπό μας απλά και μόνο επειδή δεν επιλέχθηκαν,  απίστευτα συκοφαντικά σχόλια πως δήθεν εμείς επιλέξαμε ποιοί εργαζόμενοι θα είναι στην λίστα αυτή και προσπάθεια σπίλωσης της Ένωσής μας πως ήταν πίσω από όλα αυτά. Κατόπιν τούτου και λόγω του κινδύνου που μπορεί να επιφέρει μια συσχέτιση της απόφασης που πήραμε ως απλοί εργαζόμενοι του ALTER (οι οποίοι υλοποιήσαμε την απόφαση των 250 εργαζομένων) με τις αποφάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου, και επειδή έχουμε ταυτόχρονα την ιδιότητα του Προέδρου, της Ταμία και του εργασιακού εκπροσώπου του σταθμού, θέτουμε στην διάθεση του Διοικητικού μας Συμβουλίου την παραίτησή μας.
Ζητούμε συγνώμη για την όποια εμπλοκή στην λάσπη που δέχθηκε αδίκως το Σωματείο μας καθώς δεν γνώριζε τίποτα. Επισημαίνουμε δε πως πράξαμε με γνώμονα την πιθανότητα επαναλειτουργίας του σταθμού και την αποκατάσταση της εργασιακής κατάστασης μεγάλου αριθμού μελών του Σωματείου μας.

                                                                                 
                                                                                                                                Μετά τιμής,
Σπυρέας Νίκος, Πρόεδρος Ε.Τ.Ι.Τ.Α.
Κυρίκου Ακριβή , Ταμίας Ε.Τ.Ι.Τ.Α.
Χορτάτος Θοδωρής, Εργασιακός εκπρόσωπος Εργαζομένων ALTER

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (σχετικά με το ALTER)

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2012
                                                                                                 Αρ. Πρωτ:   1665

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Και στις σημερινές συνθήκες της κρίσης της ανεργίας και της ολομέτωπης επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι από την εργοδοσία –Κυβέρνηση-Ευρωπαική Ένωση όπου υπάρχει αντίσταση κερδίζονται πράγματα. Και εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους ηρωικούς εργαζόμενους του ALTER που με προσωπικές θυσίες αψηφώντας τα προβλήματα που τους δημιουργούσε ο αγώνας τους, συνέχιζαν και συνεχίζουν επί ενάμιση χρόνο να παλεύουν με την καθημερινή τους παρουσία και περιφρούρηση του σταθμού.

Είναι επιτυχία που η σκληρή ιδιοκτησία του ALTER μετά από ενάμιση χρόνο πλήρης αδιαφορίας σύρθηκε επιτέλους να συνομιλήσει με τον πρόεδρο και τον εργασιακό εκπρόσωπο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. στο ALTER. Η συγκεκριμένη συνάντηση και οι επόμενες κινήσεις που έγιναν πραγματοποιήθηκαν χωρίς να είναι ενήμερο το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και δεν το εκπροσωπούσαν.

Συνάδελφοι!

Εμείς σαν σωματείο πιστεύουμε ότι πρέπει μαζί με τα συνεργαζόμενα σωματεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. να μπούμε μπροστά ώστε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του ALTER ανεξάρτητα με την ειδικότητα και την στάση τους απέναντι στο πρόβλημα να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.
Εφόσον το κανάλι επαναλειτουργήσει κάθε εργαζόμενος που το επιθυμεί να έχει δικαίωμα  μόνιμης και σταθερής εργασίας με Συλλογικές Συμβάσεις που προβλέπονται από τα σωματεία και χωρίς καμία διάκριση.
 
 Αν και εφόσον κλείσει το κανάλι, κάτι που απευχόμαστε, να καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις.  Νομικά να διασφαλιστεί ότι θα καταβληθούν όλα τα χρήματα και ότι αυτή η κίνηση της ιδιοκτησίας του ALTER δεν είναι άλλη μια παγίδα.

Συνάδελφοι!

Όταν τα προβλήματα είναι ενιαία πρέπει έτσι και να αντιμετωπίζονται!

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 6 & 7/11

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2012                                                                                  Αρ. Πρωτ: 1662

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!
Στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 6 και 7 Νοεμβρίου 2012 συμμετέχουμε με στάσεις εργασίας:

την Τρίτη 6 Νοεμβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι και
την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου από τις 16.00 έως τις 19.00.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
• Την κατάργηση του υπό ψήφιση και του υφιστάμενου αντεργατικού μνημονιακού νομοθετικού πλαισίου, που προκαλεί την πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και επιφέρει την φτώχεια και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
• Την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και την άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Συνάδελφοι!
Σήμερα ζούμε όλοι τις επιπτώσεις των δύο προηγούμενων μνημονίων που στόχος και αποτέλεσμά τους ήταν όχι η ανόρθωση της οικονομίας, αλλά η ανεργία, η ύφεση, η φτωχοποίηση και η ανέχεια των εργαζομένων, των συνταξιούχων αλλά και όλου του Ελληνικού λαού.

Συγκυβέρνηση και Τρόικα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους που δεν είναι άλλο από το να διαλύσουν και να παραδώσουν την χώρα αλλά και όλους εμάς στους τοκογλύφους δανειστές μας.

Έχουμε πια υποχρέωση απέναντι στην αξιοπρέπειά μας και απέναντι στα ίδια μας τα παιδιά να αντιδράσουμε δυναμικά και να δώσουμε το παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως μέσα στις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουμε τη στάση μας και τους αγώνες μας στο άμεσο μέλλον.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!

Θέλετε πραγματικά να αλλάξει η Ελλάδα;
Τότε θα πρέπει να κτυπήσετε το δωσιλογικό κράτος που υπακούει στις εξοντωτικές εντολές της Τρόικα με τέτοιον τρόπο που θα τους πονέσει πραγματικά!

Θέλετε πραγματικά οι αγώνες σας να ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ και να μην είναι απλά εκτόνωση;
Τότε διαβάστε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ παρακάτω!

Έχετε αναρωτηθεί...
Πόσο πονούν την κυβέρνηση οι απεργίες;
Η απάντηση είναι, ότι πονάει όσο και η διάρκεια και ο αριθμός των οργανώσεων που συμμετέχουν...

Δεν θα το αναλύσουμε. Θα μπούμε κατ' ευθείαν στην ουσία.

ΙΔΟΥ το τρομακτικά απλό πράγμα που δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να σας πούν τα "Συνδικάτα":

Χρόνος Απεργίας

Αριθμός οργανώσεων

Απάντηση της Κυβέρνησης
24 ώρες 3-4 "Χα χα ωραία, συνεχίζω την καταστροφή"...
48 ώρες 5-6 "Κανένα πρόβλημα, συνεχίζω την καταστροφή"...
3 μέρες 8-9 "Κάτι άκουσα, αλλά δεν με νοιάζει!"...
4 μέρες 10-15 "Κάτι ακούω, θα το σκεφτώ"..
5 μέρες 15-20 "Τους βλέπω"...
7 μέρες 30+ "Είμαι έτοιμος να τους εκλιπαρήσω να σταματήσουν"...
10 μέρες 50+ "Αν συνεχιστεί Δεν θα αντέξω άλλο"!
14+ μέρες ΟΛΟΙ!!! "Δεν μπορώ άλλο, ΦΕΥΓΩ"!!!

Απλό δεν έιναι;
Μην μου πείτε ότι δεν τα ξέρατε βαθειά μέσα σας αυτά;
Εσείς λοιπόν τι θέλετε από όλα αυτά;

Να σας αγνοήσουν και πάλι;
Τότε κάντε 24 με 48 ώρες μόνοι σας!
Θα σας κοροϊδεύουν όπως κάνουν πάντα!

Να σας ακούσουν λίγο;
Τότε κάντε από 3 μέχρι 5 μέρες!
Θα γελάνε με τους "αγώνες" σας!

Να πονέσουν λίγο;
Τότε κάντε μια εβδομάδα!
Τότε δεν θα γελάνε πλέον!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

Αν θέλετε να αλλάξουν πραγματικά τα πράγματα, τότε ας κάνουμε ΟΛΟΙ τουλάχιστον δύο εβδομάδες ΑΠΕΡΓΙΑ, και τους τελειώσαμε!!! Τότε θα κλαίνε! Και τότε θα μπορέσουμε να ασκήσουμε την Εξουσία κατά το Σύνταγμα μας!

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ!

Και τώρα αναρωτηθείτε:

ΓΙΑΤΙ οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συνεχώς καλούν για 24ωρες και 48ωρες...

Αυτοί ξέρουν τα παραπάνω στοιχεία ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
Μήπως ΘΕΛΟΥΝ απλά να μας κοροιδεύει το καθεστώς και να συνεχίζει την καταστροφή μας;
Ως πότε θα συνεχίζουμε να κάνουμε κάτι που αποδεδειγμένα δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;

Συμπολίτες,
Συμπολίτισσες,
Εργάτες,
Επαγγελματίες,
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι,
Δημόσιοι Υπάλληλοι,

Όλη σας την ζωή, εργάζεστε χωρίς να βλέπετε το ανάλογο αντίκρυσμα.
Όλη σας την ζωή, παλεύετε για τα εργασιακά δικαιώματά σας.
Όλη σας την ζωή, βλέπετε τους μεγάλους να σας καταδυναστεύουν.
Όλη σας την ζωή, ελπίζετε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν με τους αγώνες σας.
Όλη σας την ζωή, ξέρετε ότι αυτό που θέλουν είναι η εκμετάλλευση σας.

Όλοι μας, βλέπουμε ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να τους τα δώσουμε όλα.
Όλοι μας, ακούμε ότι οι φόροι πάνε στις Τράπεζες και ΟΧΙ στον Λαό.
Όλοι μας, νοιώθουμε ότι τα πράγματα μόνο θα χειροτερέψουν.
Όλοι μας, καταλάβαμε τι ψεύτες είναι όλοι τους.
Ποιος άλλος κατάλαβε ότι πιο δυνατοί αγώνες είναι αναγκαίοι;

Κάναμε μικρές απεργίες, που δεν είχαν αποτέλεσμα.
Κάναμε συγκεντρώσεις και τις καταλήψεις, και αυτοί τις αγνόησαν.
Κάναμε τα παράπονά μας, είπαμε τα αιτήματά μας, και αυτοί απλά γέλασαν.
Θα μπορούσε κανείς να μην έχει καταλάβει ότι μας κοροϊδεύουν όλοι τους;
Ποιος άλλος ξέρει ότι πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι ενάντια σε αυτούς;

Είδαμε τις προεδρίες των συνδικάτων που κάλεσαν για 24ωρες απεργίες και η εξουσία απλά γέλασε.
Οι γραμματείες κάλεσαν σε αγώνες, το κράτος απάντησε με δακρυγόνα.
Κάναμε τις διαμαρτυρίες, αλλά οι κυβερνήσεις συνέχισαν να περνάνε τα μέτρα.
Συνειδητοποιήσαμε ότι οι αγώνες μας μεχρι τώρα δεν τους αγγίζουν;
Ποιος άλλος θέλει να πέσουν δια παντός οι κυβερνήσεις που μας καταστρέφουν;

Γι αυτούς, οι αγώνες μας μέχρι τώρα, δεν είναι παρά απλά μια ανώδυνη σταγόνα στον ωκεανό.
Τι θα μας πουν τα παιδιά μας όταν πλέον θα έχουμε αφήσει την χώρα να μετατραπεί σε Χούντα;
Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η λύση.
Η επιτυχία είναι πιο απλή από ότι ξέρετε!
Τώρα θα μάθετε ότι υπάρχει κάτι που πραγματικά φοβούνται οι εξολοθρευτές μας!

Αυτό που φοβούνται, είναι το να καταλάβεις ότι η λύση είναι στα χέρια σου.
Αυτό που φοβούνται, είναι ότι αν εσύ σταματήσεις να τους δέχεσαι, αυτοί τελείωσαν!
Αυτό που φοβούνται είναι αυτό που δεν σας καλεί κανείς να κάνετε: ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!
Διαρκή αγώνα, όχι με όρια δικά τους, αλλά με στόχο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!

ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

περισσότερα

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΑΙΛΑΠΑ
ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2012

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο  της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη 18/10/2012, καλεί όλους τους εργαζομένους στον Τύπο και στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στην 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις κι οι Ομοσπονδίες του κλάδου, από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 17  Οκτωβρίου  έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2012, και σε 4ωρη στάση εργασίας από 11.00 έως 15.00 την επομένη, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 (εξαιρούνται οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - ΕΤΙΤΑ) προτάσσοντας την κάθετη διαμαρτυρία τους στη νέα σαρωτική επιχείρηση κοινωνικής και οικονομικής αποδόμησης που μεθοδεύει η κυβέρνηση ελέω τρόικας,  μέσω των νέων βάρβαρων οικονομικών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εναπομείναντος εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για: √ την ανατροπή της σκληρής και δογματικής πολιτικής λιτότητας, √ την διάσωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και τη διαγραφή του ανηλεούς χρέους,  √ σταθερές θέσεις εργασίας, √ διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας στην υγεία την κοινωνική πρόνοια, την παιδεία την ενημέρωση, συνεχίζουμε να μαχόμαστε για τη διαφύλαξη της  συνοχής του κοινωνικού ιστού της χώρας μας, για εμάς και τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές, στις οποίες έχουμε ευθύνη να παραδώσουμε μια δυνατή κι αξιοπρεπή Ελλάδα.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:
• Την κατάργηση όλου του εκτρωματικού μνημονιακού αντεργατικού και αντικοινωνικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί στη καταρράκωση των εργασιακών σχέσεων.
• Τη στήριξη και προστασία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την υποχρεωτική εφαρμογή τους σε όλα τα ΜΜΕ.
• Την ανακούφιση των εκατοντάδων ανέργων συναδέλφων μας με μέτρα οικονομικής στήριξης και απαλλαγή τους από όλα τα «χαράτσια».
• Την αποκατάσταση της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών μας ταμείων και όλου του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος και την επιστροφή όλων των αποθεματικών, που δήμευσαν, μετά το «κούρεμα» μέσω του PSI, κατ’ εντολή της τρόικας.
• Την  υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας Ταμείων.
• Την κατοχύρωση, χωρίς περικοπές, ενός υγιούς τομέα υγείας και πρόνοιας, το πρώτιστο κοινωνικό δικαίωμα μιας δημοκρατικής κοινωνίας.
• Την αποκατάσταση όλων των συντάξεων, ώστε να επανέλθει στους ασφαλισμένους και απόμαχους συναδέλφους μας το κλονισμένο επίπεδο της αξιοπρεπούς διαβίωσης.
• Την ενδυνάμωση της απασχόλησης, με φραγμό στις απολύσεις και στα λουκέτα των Μέσων Ενημέρωσης.
• Την κατάργηση της νομοθετικής ρύθμισης, που επιβάλλει τη λεηλασία του ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ και λειτουργεί υπέρ των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
• Την επέκταση όλων των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων και στο χώρο του διαδικτύου.
• Την απόκρουση των απολύσεων, των ατομικών συμβάσεων, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, των αμοιβών ελεημοσύνης, τις περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα.
• Την αποκατάσταση όλων των συναδέλφων που εργάζονται με ΔΠΥ με μισθωτή εργασία και ισότιμα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

√ Διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.
√ Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και της Ενημέρωσης.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10/2012
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
 ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
 (Πανεπιστημίου 47, Αθήνα)

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.


περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2012                         αρ. πρωτ: 1656

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι!

Τις τελευταίες μέρες, μετά την γενικευμένη επίθεση που δεχθήκαμε από την εργοδοσία υπεστήκαμε μειώσεις στους μισθούς μας, είτε υπογράφοντας ατομικές συμβάσεις, είτε με μονομερείς κινήσεις από τους εργοδότες μας. Για να μπορέσουν να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάστηκαν οι αντεργατικοί νόμοι των κατάπτυστων μνημονίων και ειδικά του δεύτερου, που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σημερινή άθλια κυβέρνηση με τα νέα μέτρα που θα ψηφίσει σε λίγες ημέρες, θα επιφέρει νέο πλήγμα στους ήδη «τραυματισμένους» μισθούς μας. Νέοι φόροι και νέες μειώσεις σε μισθούς καθώς όπως έχει ειπωθεί πλέον καθαρά, προσανατολίζονται σε νέα αντεργατικά μέτρα-φωτιά. Κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κόψιμο στο μισό των αποζημιώσεων, 6ήμερη εργασία, κατάργηση 8ώρου και άλλα πολλά. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι ατομικές συμβάσεις που ήρθαν είναι μόνο η αρχή!
Είναι πια ξεκάθαρο πως δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας καταντήσουν να δουλεύουμε πολύ περισσότερο και η αμοιβή μας να είναι… ένα κομμάτι ψωμί!!!  Σκέτη δουλεία δηλαδή!!!

Συνάδελφοι!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη δύναμη που μπορεί να μας παρέχει το σωματείο μας. Και αυτή την δύναμη μπορείτε να την δώσετε όλοι εσείς.
 
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ και να παλέψουμε όλους αυτούς που εποφθαλμιούν το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας!!!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλα τα συνδικάτα της χώρας πρέπει να ενωθούν και με την δύναμη που θα τους δώσει ο κόσμος τους να γίνουμε ΕΝΑ και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εξαθλίωση και στην ανέχεια που μας προσφέρουν!!!

Όσο για τους πιστούς εφαρμοστές και απόλυτους συνενόχους της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού που είτε με την τρομοκρατία τους είτε με την προπαγάνδα τους συμβάλουν στο έγκλημα που διαπράττεται σήμερα στην χώρα μας, τους… «καλούς μας» εργοδότες, τους λέμε μόνο τούτο:

Σπέρνετε την πείνα και την εξαθλίωση, θα θερίσετε την οργή των εργαζομένων και των οικογενειών τους!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media