Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Φεβρουάριος 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:
Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας
Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. κύριο Δημήτρη Τρίμη, εν όψει της δίκης του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς, την Δευτέρα 12/2/07, όπου κατηγορείται για δήθεν χρήση παράνομης βίας σε διευθυντικά στελέχη του Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3, που επιχείρησαν να λειτουργήσουν απεργοσπαστικά στην διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων τον Ιούλιο του 2004.

Θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί συνειδητή εργοδοτική πρακτική με στόχο την αποδυνάμωση των εργατικών μας κινητοποιήσεων, τον γενικότερο εκφοβισμό των Συνδικαλιστών την αποθάρρυνση κάθε δράσης σε όλα τα διεκδικητικά επίπεδα.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. δηλώνει ότι οι οποιεσδήποτε απόπειρες ποινικοποίησης του συνδικαλισμού θα αντιμετωπιστούν δυναμικά γιατί στην πραγματικότητα αποπειρώνται να καταργήσουν τις θεμελιώδεις αρχές του συνδικαλισμού, επιδιώκουν να ευνουχίσουν την αποτελεσματικότητά του, αποπειρώνται να υπονομεύσουν την δράση του και να αλλοιώσουν τις αρχές και την φυσιογνωμία του εργατικού κινήματος.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Θέσεις Εργασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,  που επιθυμούν εργασία σε Tηλεοπτικούς  Σταθμούς σε οποιαδήποτε ειδικότητα με την απαιτούμενη Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος, να απευθυνθούν στα γραφεία της Ένωσης  στο τηλ. 210-8847039 από τις 10:00 και μέχρι τις 14:00 ή στέλνοντας βιογραφικό στο fax 210-8847368 ή με email στο maria@etita.gr.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την συνεχιζόμενη κράτηση χωρίς δίκη των συλληφθέντων για τα γεγονότα του 4ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ στην Αθήνα, Γ. Κυριακόπουλου και Τ. Zantorosni.

Δεν είναι ανεκτό να συνεχίζετε επί ένα χρόνο η προφυλάκισή τους χωρίς δίκη, με αποτέλεσμα να έχουν οδηγηθεί σε απεργία πείνας θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

Απαιτούμε
τον άμεσο τερματισμό αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ώστε να πάψει να βρίσκεται η ζωή τους σε κίνδυνο.

Πέρα από κόμματα, παρατάξεις, χώρους, είμαστε πάνω απ’ όλα ‘Ανθρωποι.

το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media