Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα - είναι συνεργός του.

George Orwell

Φεβρουάριος 2017

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ MEGA

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ MEGA

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/3 ΑΠΟ ΩΡΑ 06:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 06:00 ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2/3

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 8 ΜΗΝΩΝ

 

περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΤΙΤΑ-DIGEA

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2017                                                                                  Αρ. Πρωτ: 2388

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα εκδόθηκε η δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α . κατά της DIGEA για την απόφασή της να υποβαθμίσει το σήμα του MEGA.    Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναστέλλει την απόφαση περί περιορισμού του σήματος μέχρι τις 15 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία θα συζητηθεί η κύρια αίτηση, υπό τον όρο της τακτοποίησης των τρεχουσών οφειλών του σταθμού προς την DIGEA αλλά και της καταβολής 40.000 ευρώ μηνιαίως αρχής γενόμενης από 28 Φεβρουαρίου.

Έτσι απεφεύχθη το μαύρο στο MEGA, ο αγώνας μας όμως συνεχίζεται μέχρι την οριστική εξόφληση των δεδουλευμένων μας και την ομαλή επαναλειτουργία του σταθμού.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ 3ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (DIGEA)

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2017                                                                                  Αρ. Πρωτ: 2387

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την κήρυξη της σημερινής 3ωρης στάσης εργασίας από την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και την Π.Ο.Ε.Σ.Υ., αλλά και μετά από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κατά της DIGEA για την απόφασή της να υποβαθμίσει το σήμα του MEGA, εκδόθηκε από το Δικαστήριο ως προσωρινό μέτρο η συνέχιση της κανονικής εκπομπής του σήματος του «MEGA» μέχρι την τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Συνάδελφοι,

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

 για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

ΑΝΑΣΤΟΛΗ...

 

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑYΡΟ ΣΤΟ MEGA ΣΗΜΕΡΑ-ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟYΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟY ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟY

 

 

 

περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2017                                                                               Αρ. Πρωτ: 2386

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ομοσπονδία μας η ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με την ΠΟΕΣΥ, σήμερα 15-02-2017 , από τις 18:00 έως τις 21:00 και την ίδια ώρα δίνουμε δυναμικό παρών έξω από την DIGEA

(Σωρού 26, Μαρούσι) 

Ενώνουμε την φωνή μας και διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην αυθαίρετη απόφαση της DIGEA να ρίξει ΜΑΥΡΟ στον Τ/Σ MEGA και να χάσουν κάθε ελπίδα για την δουλειά τους εκατοντάδες εργαζόμενοι.

  • Καλούμε τις διοικήσεις των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών-μετόχων της DIGEA , να πάρουν πίσω την απόφασή τους για το MΑΥΡΟ στο MEGA. Τους θυμίζουμε πως οδηγούν στην ανεργία τους ίδιους εργαζόμενους που λίγους μήνες πριν έριχναν για αυτούς κροκοδείλια δάκρυα, όταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έκλεινε μαζί με το MEGA και τα δικά τους κανάλια.
  • Καλούμε τους κύριους υπεύθυνους γι αυτήν την κατάσταση, τους μετόχους του MEGA να παρέμβουν άμεσα για να γυρίσει ο σταθμός στην ομαλή του λειτουργία καταβάλλοντας όλα τα δεδουλευμένα.

Συνάδελφοι!

Σας ενημερώνουμε πως η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. στην προσπάθειά της να σταματήσει το ΜΑΥΡΟ που αποφάσισαν για το MEGA, κατέθεσε ήδη ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της DIGEA τα οποία θα εκδικασθούν σήμερα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 18:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ DIGEA

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ...

(ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Τ/Σ MEGA)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΕΠΗΕΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 06:00 ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 14/2 ΕΩΣ ΩΡΑ 06:00 ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16/2 ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

 

 

περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ MEGA

Αθήνα,  9/2/2017                                                                                                         Αρ. Πρωτ:  2383
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ MEGA
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την στιγμή που ξεκίνησε ο "Γολγοθάς" εκατοντάδων εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Σήμερα παρόλο που η διοίκηση του σταθμού χρωστάει δεδουλευμένα πολλών μηνών, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που κρατούν το κανάλι ζωντανό, με την ελπίδα να επανέλθει στην ομαλή λειτουργία του. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων με τους μετόχους του MEGA κυρίους Ψυχάρη-Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη, με στελέχη των τραπεζών καθώς και με κυβερνητικούς παράγοντες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
 
Η σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απ ότι φαίνεται βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους.  Για αυτό και δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται με κυνικό τρόπο και κατ εξακολούθηση τους εργαζόμενους του σταθμού ακόμα και σήμερα, που η ανέχεια τους έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα.
Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την κατάσταση. Άλλωστε όλοι καταλαβαίνουμε πως την βολεύει να μην βγαίνουν στον αέρα τα δελτία ειδήσεων του MEGA.
Οι τράπεζες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα αφού βλέπουν τους δεσμευμένους λογαριασμούς του σταθμού να φουσκώνουν.  Και οι μέτοχοι γιατί να ανησυχήσουν, αφού έχουν μια εταιρία παρατημένη από αυτούς, που συνεχίζει όμως να είναι εν λειτουργία και που τους αποφέρει έσοδα, έστω κι αν αυτά είναι δεσμευμένα, χωρίς να ξοδεύουν ούτε ένα ευρώ;
 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται τώρα και η DIGEA (δηλαδή τα υπόλοιπα κανάλια) και απειλεί με ΜΑΥΡΟ τοMEGA. Τόσο εύκολα ξεχάστηκε το ΜΑΥΡΟ που ήθελε να ρίξει πριν λίγο καιρό η Κυβέρνηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τόσο εύκολα ξεχάσανε το επιχείρημα που διαλαλούσαν τότε, για πολυφωνία και πλουραλισμό. Τώρα το ΜΑΥΡΟ τους βολεύει γιατί μεγαλώνει γι αυτούς η διαφημιστική πίτα. Ας πεταχτούν λοιπόν τώρα στον Καιάδα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, που λίγο καιρό πριν «κλαίγανε» για αυτούς.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό ΝΤΡΟΠΗΣ για όλους αυτούς που από την μια η πολιτική σκοπιμότητα Κυβέρνησης – τραπεζών και από την άλλη τα επιχειρηματικά παιχνίδια των μετόχων-καναλαρχών έχουν φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους που ακόμα και τώρα παλεύουν για τις δουλειές τους.
 
Συνάδελφοι! Το πρόβλημα του MEGA είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Σήμερα είναι οι συνάδελφοί μας στο MEGA αύριο θα είμαστε εμείς. Για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας. 
 
για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

περισσότερα

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Γραφείο:3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μαρία Σταυροπούλου
Tηλέφωνο: 2108847039 Fax: 2108847368
E-mail: info@etita.gr - maria@etita.gr

υποστηρίξτε μας στα social media